15 millió lehetett az RTL Klub új szerzeménye

Celeb vagyok, ments ki innen sajtótájékoztató, Celeb vagyok ments ki innen sajtótájékoztató ments ki innen sajtótájékoztató Celeb vagyok, ments ki innen sajtótájékoztató, Szabó Zsófi debütált az RTL Klubnál
Vágólapra másolva!
Ki járt jobban, Ördög Nóra és a TV2, vagy Szabó Zsófi és az RTL?
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Szabó Zsófit a TV2-től csábította át az RTL Klub, részben azért, mert kellett a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelrealitybe, másfelől ezzel is akart üzenni a piacnak, hogy nemcsak mennek el tőle (Ördög Nóra), hanem jönnek is hozzá sztárok.

„Akkor merült fel bennünk, hogy átigazoljuk, amikor kiderült, hogy nem érzi jól magát a sorozatában. Eleinte csak annyit kérdeztünk tőle, hogy ez igaz-e. Már akkor sejtettük, hogy ő másra is alkalmas lehet, és ez egybevágott azzal, hogy műsorvezető szeretett volna lenni. Neki ilyen motivációja volt a TV2-nél is, de Ördög Nóra érkezésével világossá vált számára, hogy nem sok babér terem mellette" – mondta Kolosi Péter programigazgató az Origónak.

Szabó Zsófi Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Blikk az árat is tudni véli. „Tizenötmillió forint, ennyit kért a TV2 azért, hogy elengedje Zsófit, amennyiben ezt nem fizették volna ki, a színésznő nem tudott volna átigazolni, csupán akkor, ha ő maga vállalja ezt a terhet" – mondta a lapnak egy, neve elhallgatását kérő, a TV2 berkeiben jártas személy.

Szavazzon alább: ki járt jól a mezcserével?