Lagzi Lajcsin röhögtek a TV2-n

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Pedig a Dáridó nagyon ment náluk. Sztárban sztár, újabb menet.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi a TV2 korai korszakának legnagyobb sztárja volt, Dáridó című, hárommillió tévézőt is vonzó műsorát éveken át nem tudta megverni nézettségben az RTL Klub. A Sztárban sztár újabb adásában Kökény Attila kapta a feladatot, hogy imitálja Galambos Lajost, a paródiába hajló előadás nagy sikert aratott a zsűrinél. Hajós szerint Lagzi Lajcsi átmenet volt a sertésfeldolgozó ipar és a popzene között, mások meg azon viccelődtek, hogy a mikrofont mindig a hasán pihentette, de amúgy is végig playback volt minden tévéshow-ja. Majka azon derült, hogy a trombitás még dalokat összekötő szöveget is előre felvett, nem csak éneket.

Sztárban sztár Forrás: TV2

Vastag Tamás a saját bátyját próbálta imitálni, Sipos Péter pedig már-már félelmetes volt Koós Jánosként, legalábbis megállna a szívverésünk, ha egy sötét sikátorban összefutnánk a maszkmester által kezelésbe vett énekessel. Tóth Vera Balázs Fecóként lépett fel ezúttal, Hevesi Tamás produkciója pedig általános elégedettséget szült, Szörényi Leventét hozta, még az Illés-korszakból.

Pásztor Anna szintén riasztóan nézett ki, ami nem csoda, mivel Marilyn Manson volt a figurája – a legvégén ő ácsorgott a törpe Michael Jackson, azaz Keresztes Ildikó mellett. Végül utóbbi ment tovább, a Rising Star leendő zsűritagja a jövő héttől már nem lesz versenyben.