Gyerekeket molesztálhatott egy sorozatsztár

Stephen Collins
Vágólapra másolva!
A Hetedik mennyország egykori főszereplője, Stephen Collins válófélben lévő feleségének vallott, aki felvette a témában folytatott későbbi beszélgetésüket.
Vágólapra másolva!

Stephen Collins válófélben lévő feleségének, Faye Grantnek bevallotta, hogy évekkel ezelőtt kislányokat molesztált, vagy éppen mutogatta magát nekik, majd elmentek egy terapeutához, ahol a nő titokban már rögzítette is a beszélgetést – legalábbis erről számol be a TMZ, amelynek állítólag a birtokában is van egy ilyen felvétel.

A beszélgetést a New York-i rendőrség is meghallgatta, és foglalkozik is az üggyel, sőt jelezte, hogy Collins egyik lehetséges áldozata már 2012-ben jelentette a molesztálást. A lány a zaklatás idején 11 éves volt, ráadásul a színész első feleségének rokona.

Stephen Collins több esetről beszámolt Forrás: AFP/Toby Canham

Collins több esetről is beszámolt, a rajongóknak pedig aggodalomra adhat okot, hogy a Hetedik mennyország idején rengeteg kiskorúval volt együtt naphosszat, hiszen egy hétgyermekes lelkészt játszott. A sorozat 1996-ban indult az Egyesült Államokban, és 11 évadot élt meg, szereplői legutóbb alig egy hónapja álltak össze egy közös fotóra.