Krasznai Tünde már kiborult

Krasznai Tünde
Vágólapra másolva!
Aurelio rosszul lett a Celeb vagyok húzós feladata után.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen második adása alapján elmondható, hogy egyelőre Krasznai Tünde bírja legrosszabbul a nélkülözést és a nomád létet. Egy reality szereplőinek megítélése persze erősen függ a vágóktól, attól, a stáb mit szeretne láttatni, mit enged adásba – mert számos olyan esemény vagy dialógus van egy nap alatt, ami nem tud bekerülni egy összefoglalóba, így tudomást sem szerez róla a tévéző.

Krasznai Tünde Forrás: RTL

A második adásban a két félnótás, Aurelio és Gáspár Laci ment kincskereső útra, hozzá is jutottak egy ládikóhoz, amely pár doboz sört tartalmazott (amit ők kólának néztek valamiért). Előbbi ment bátorságpróbára, színpadiasan ordibált végig, reszketett az undortól, de viszonylag jól végezte dolgát. Átlátszó falú, pókot, kígyót, patkányt és más állatokat tartalmazó dobozokba kellett benyúlnia 10-12 méter magasan lógva, ezekből kellett sárga csillagokat kihalásznia.

A mai részben Fördős Zé, Dudás Miklós alig szerepeltek, Gáspár Laci hadaró hablatyolásán nyilván lehetne nevetni, ha értenénk, amit mond, Krasznai viszont szinte csak a reggeli pityergésével volt képernyőn. Komolyabb konfliktus egyelőre nincs, a nézői döntés értelmében Gáspárné Bea megy a következő bátorságpróbára.

Krasznai Tünde múltjáról és titkairól itt olvashat.