Négy versenyzőt kiszórtak az X-Faktorból

Horányi Juli X-Faktor
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor-ból négy versenyzőt hazaküldtek, hatan viszont már biztosan mennek az élő show-ba - a 25 év felettiek és a lányok közül válogattak a mentorok.
Vágólapra másolva!

Little G Weevil egy laza bluesjátékkal kezdett, de aztán segítőtársával, Geszti Péterrel inkább arról kezdett elmélkedni, hogy a 25 év felettieknek mennyi esélye van a műsorban. A kategória hat versenyzője közül három már biztosan továbbjutott az élő show-ba, amihez plusz egy énekest még hozzátett a mentor - ebben az évadban ugyanis minden mentor négy versenyzőt választhat, akik közül a negyedik sorsáról a nézők döntenek, az utolsóként jelöltek közül a négy kategóriából csak egy juthat tovább.

Az Egyesült Államokban élő blueszenész nem tartotta kérdésesnek, hogy Horányi Julit továbbvigye, Erika Alberót viszont nem az X-Faktor színpadán szeretné újra látni. Horváth Áginál technikai problémák voltak, Little G haza is küldte, Andelic Jonathant is üresnek tartotta, ő viszont továbbment - ahogyan Kállai-Kis Zsófi is, miközben Horváth Krisztián lett a plusz ember, akit a nézők még beszavazhatnak.

Horányi Juli már biztosan megy tovább Forrás: RTL Klub

Szikora Róbert és segítőtársa, Puskás Peti arra kérte a Szikora által mentorált lányokat, hogy ösztönösek legyenek, ez félig-meddig sikerült is - így is azonban csak hárman mentek biztosan tovább, egyikük sorsa még a nézőktől függ.

Jakab-Péter Izabellát azzal fogadta Szikora, hogy az idei mezőny az eddigi legerősebb volt, mégis továbbjuttatta a lányt. Ilyés Jenifernek nagy álma volt az X-Faktor, őt sokáig húzta mentora, de bejutott az élő show-ba, ahogyan a tizenöt éves Tóth Andi is. Szikora ezután egyszerre hívta be a megmaradt három lányt, Bordás Anasztáziát, Cseh Andreát és Krizsma Gwendolint, akik közül az utóbbit jelölte meg negyedikként, neki lesz még esélye, hogy a nézők beszavazzák az élő show-ba.

Ilyés Jenifert is vitte tovább Szikora Forrás: RTL Klub