Bárdos András: Ki mondja meg, mi való a tévébe?

Bárdos András: Még az is lehet, hogy rosszul döntöttem!
Vágólapra másolva!
Szaros lufival fogják dobálni a fejét, írja, de ezen nem szabad meglepődnie.
Vágólapra másolva!

„Azt szeretem Balázsékban, hogy mindenen röhögnek. És fordítva: azt nem szeretem Balázsékban, hogy mindenen röhögnek. Vicces az, hogy egy férfiból átoperált nő borotvát próbál becsempészni a Celeb vagyok táborába? Ahová önként ment, és tudta, hogy nem vihet be semmit. Borotvát sem. Hát.. hogy is mondjam... az. Basszus, vicces. Kigúnyolnám őt emiatt a tévében, nevetnék a legszentebb titkán? Nem, dehogy. Soha nem tennék ilyet. És miért nem? Ha egyszer vicces? A szókimondás fontosabb vagy a tapintat?" – elmélkedik blogjában Bárdos András.

Bárdos András a reality sajtótájékoztatóján Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A TV2 egykori képernyőse, aki két hét múlva szintén kinn lesz a dél-afrikai táborban, azon is morfondírozik egy sort, indokolt-e Aurelio seggtörlését mutatni. „Miután végignéztük, mit tett a fiatalember – vagy inkább mit tettek vele a tévések –, Sebestyén Balázs azt mondta a műsorban, hogy Bárdos András most biztosan éppen az ügyvédjét hívja, hogyan lehetne valahogy mégis kimaradni ebből. Igaza volt. Valóban elhűltem. Ez tévébe való? Szerintem nem, de ki mondja meg, mi a tévébe való?" – teszi fel a kérdést.

Bárdos szerint a Celeb vagyok arról is szól, hogy belépünk egy titkok nélküli világba. „Elmegyek Dél- Afrikába, az RTL műsorába, ahol szaros lufival fogják dobálni a fejemet, én meg majd megpróbálok úgy tenni, mint aki tudta ezt, számított rá, mint akinek ez benne van a pakliban. Pedig dehogy van. Nem ezért szült az Anyám. Egyikőnket sem ezért szülte. De ez vár ránk" – zárta a posztot. A teljes szöveg itt olvasható.