Erdei Zsolt nyerte a Celeb vagyok újabb évadját

Erdei Zsolt
Vágólapra másolva!
Az olimpikon vagy a bolond? – tették fel a kérdést. Bódi Sylvi harmadik.
Vágólapra másolva!

Hárman jutottak a Celeb vagyok, ments ki innen idei első menetének fináléjába, az adás felénél annak kellett távoznia, aki közülük a legkevesebb voksot kapta. Mivel a legtöbb tévéshow-ban nők szavaznak, várható volt, hogy Madár és Aurelio esélyesebb, előbbi a középkorúaknál, utóbbi a tinilányoknál lehet kedvenc. Így is lett, Bódi Sylvi esett ki, annak ellenére, hogy minden próbán odatette magát, férgek és bogarak közt hempergett egy üvegkoporsóban, ha épp ezt követelte tőle a látvány miatt a stáb.

Erdei Zsolt Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

„Úgy éreztem, hogy Madár és köztem fog eldőlni, legalábbis ami a bátorság részét illeti. Show-ban persze Aurelio is jól teljesített. Jó kis élmény volt" – summázta az elmúlt 17 napot. A modell üvegkoporsós szívatása mellett a többiek sem unatkoztak, Madár fejére lárvákat, kígyókat öntöttek, utána meg undorító, zsíros löttyből kellett szájjal kivennie a csillagokat, Aurelio pedig olyan dolgokat kényszerült megenni, amitől a legtöbben öklendeznének.

A műsorvezetők picit leegyszerűsítették a végjátékot: „az olimpikon vagy a bolond?" – tették fel a kérdést, bevágtak olyan jeleneteket, ahol a táborlakók Aureliót választották meg a leghaszontalanabb társnak, majd azon nevetgéltek, hogy napi 22 órát henyéltek Gáspár Lacival együtt. Madár valószínűleg úgy is nyert volna, ha a végén nincs beállítva higgadt, megbízható, apáskodó szuperhősnek, a másik meg a lusta, passzív udvari bolondnak, de így pláne nem volt kérdés: Erdei Zsolt diadalmaskodott a harmadik szériában.

Az új menet hétfőn indul, itt megnézheti, kik utaznak holnap Dél-Afrikába.