Idén is elindul a Cartoon Network különvonata

Vasúttörténeti Park, Mikulás Expressz
Vasúttörténeti Park
Vágólapra másolva!
Az immár tradicionálisnak mondható Cartoon Network Télapó Expressz az idén három napon, december 5-én, 6-án és 7-én is kigördül a Nyugati pályaudvarról.
Vágólapra másolva!

A kisgyermekes családok december első hétvégéjén ünnepi díszekkel borított gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. Utaskísérőként megjelennek a vonaton a Cartoon Network csatorna Gumball csodálatos világa című sorozatának szereplői, a végállomáson pedig a Mikulás és adventi ünnep is várja a gyerekeket.

Az Orient csarnok színpadán a Bóbita együttes Száncsengő című műsora lesz látható, a Mikulás pedig feldíszített gőzmozdonnyal érkezik majd a csarnokhoz, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomagot adjon át. Az ajándékozás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Télapóval és a Cartoon Network-szereplőkkel. A helyszínen egyéb gyerekprogramok várja a látogatókat: többek között találkozhatnak Snoopyval, készíthetnek Thomas papírvonatot és adventi gyertyát, valamint kóstolhatnak Detki és Bombi falatkákat.

A Télapó Expressz a Mikuláshoz viszi a gyerekeket Forrás: Vasúttörténeti Park