Szerződést szeghetett Bódi Sylvi

Celeb vagyok ments ki innen bódi sylvi
Celeb vagyok ments ki innen
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című realityjében Bódi Sylvi több alkalommal is látható volt félmeztelenül vagy ruha nélkül, ezzel pedig vélhetően megszegte szerződését a Playboy magazinnal.
Vágólapra másolva!

Ez lehet az oka annak, hogy a modell pert tervez a csatornával szemben a meztelen képsorok miatt – amíg ugyanis Bódi Sylvi a dzsungelben fürdőzött a patakban, itthon a magazin úgy kínálta legújabb lapszámát, hogy az olvasók utoljára láthatják őt ruhátlanul.

Médiaipari információk szerint a playmate-ek szerződésében szerepel az a kitétel, hogy bizonyos ideig nem mutatkozhatnak nyilvánosan fedetlen testtel, miután képeik megjelentek a lapban. Ráadásul Bódi Sylvi esetében a lap exkluzivitást ígért, miközben a tévét bekapcsolva bárki megnézhette, ahogy meztelenkedik. A modell erre nem figyelt, mikor levette ruháit és lubickolt a vízben, ezzel pedig rontotta a lap hitelességét – miközben az eladott példányszámot is befolyásolhatták a képernyőn látottak.

A modellel a reality kezdete előtt itt beszélgettünk, fürdőruhás képeket a dzsungelből pedig itt nézhet meg róla. Egy szál bugyiban itt látható.

Bódi Sylvi a Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatóján Fotó: Polyák Attila - Origo