Az OzoneNetwork értékeli a zöld ötleteket

Ozone Zöld-díj
Vágólapra másolva!
Az OzoneNetwork ötödjére adja ki az Ozone Zöld-díjat, amellyel a környezetünk megóvását, fenntarthatóságát segítő innovációkat ismeri el. 
Vágólapra másolva!

Az Ozone Zöld-díjra cégek, civil szervezetek, magánszemélyek, tavaly óta pedig újságírók is pályázhatnak, akik valamilyen környezettudatos innovációt valósítottak vagy valósítanak meg. Az OzoneNetwork a bolygónk megóvását célzó kreatív, példaértékű megoldásokat díjazza, a sajtódíjat pedig olyan újságíróknak adja át, akik a környezetvédelem és/vagy a fenntartható fejlődés témakörében készítettek színvonalas cikket, publikációt, videoriportot vagy tudósítást.

A díjra 2013. október 14. és 2014. október 14. között készült munkákkal lehet pályázni november 14-ig - a jelentkezési lapot itt lehet letölteni, ezt kell kitöltve elküldeni az [email protected] e-mail címre. A nyertesek a díj mellett szereplési lehetőséget kapnak az OzoneNetwork Egyenlítő című napi vélemény- és vitaműsorában, valamint egy videoriport is készül velük, amely az Origón és az OzoneNetwork TV-n lesz majd látható.

A 2014-es Ozone Zöld-díjat november 19-én, a Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2014 konferencián adják át Budapesten, a tavalyi nyertesekről itt, a tavelyelőttiekről pedig itt olvashat bővebben.