Feke Pál megmagyarázza, miért akadt ki a női ruhás férfin

Feke Pál, Rising Star
Vágólapra másolva!
A Rising Star második adásában a zsűritag kiakadt egy női ruhába öltözött férfi produkciójától, a hangja helyett a látványt kritizálta, kiabált a versenyzővel és a zsűritársakkal. Feke Pál szerint a férfi megalázta az előadott Edith Piaf dalt, és közönségesnek, ízléstelennek nevezte az előadást.
Vágólapra másolva!

A TV2 tehetségkutatójában a zsűritag elmondta, hogy egészen meg van döbbenve a produkció láttán, számára közönséges és túlmegy a jó ízlés határán, amit a versenyző előadott. "Borzasztó ötlet, hogy egy Edith Piaf nótát elénekelsz egy ilyen ruhában. Nekem nem tetszett, ez piros ajtó, nem sikerült" - hangzott el a Rising Star adásában.

A zsűritag közönségesnek nevezte a látottakat Forrás: Rising Star

Feke Pál a TV2 reggeli műsorában magyarázta meg, mi volt a baja a látottakkal, szerinte az emberek félreértették heves reakcióját. "Ebben az esetben nem identitásról van szó, ez a férfi versenyző bejött a stúdióba és elmondta, hogy egy jelmezt látunk rajta. A kiakadásom az előadásmódnak szólt, nem személyeskedés volt. Számtalan meleg vagy más nemi identitású barátom és kollégám van, ez egy teljesen elfogadott dolog. Nekem ez a produkció nem tetszett" - fejtegette. Ő maga is számtalanszor öltözött nőnek szerepei kedvéért, állítása szerint semmi baja nincs ezzel, ez a dolog pedig rosszul lett értelmezve.

Feke Pál szerint rosszul értelmezték viselkedését Forrás: Rising Star

A műsorvezető Kárász Róbert nem fogadta a kitérő választ, rákérdezett a zsűritagnál arra, hogy vajon akkor is elküldte volna-e az énekest, ha nem női ruhában, hanem férfiként áll eléjük. "Ezt nem tudom, önmagában egy hang édeskevés, nekünk egyben kell látnunk valamit. Nekem abban a helyzetben ez ott sok volt, nem fért bele ebbe a műsorba. Én a produkciót értékeltem, és nem az identitást" - hangoztatta a zsűritag.

Alább megtekinthető Feke is női ruhában:

Forrás: TV2
Forrás: Operettszínház