Alföldi Róbert hazaküldte egy versenyzőjét az X-Faktorból

X-Faktor
Vágólapra másolva!
Bulizenékkel készültek a fellépők a november 8-i show-ra. Szabó és Borbély Richárd maradt a végére, 3-1 arányban a mentorok utóbbi maradása mellett szavaztak.
Vágólapra másolva!

Borbély Richárd fellépése után Tóth Gabi elpirult, szégyenlősen csak annyit tudott kinyögni, hogy inkább nem mond semmit, nehogy megírják a lapok (nyilván az előadás szexuális tartalmáról, az erotikus csípőmozgásokról értekezett volna). A Spoon épp az ő csapata, igazán ügyelhetne arra, hogy a fiúk a fodrásznál eltöltött órák helyett beszédgyakorlatokat vegyenek, mert a séró tökéletesen állt, de egy értelmes mondatot nem tudtak összetákolni négyen.

„Nem emlékszem, hogy ilyen nagy hangulatú buli lett volna itt!" – lelkendezett a tíz előadás és a vendégfellépő után Szikora, de Tóth Gabi sem fukarkodott a nagy szavakkal: „Ilyen erős még nem volt az X-Faktor!" – ünnepelt vígan. Istenes Bence sorolta a neveket, majd bejelentette, hogy konkrétan libabőrös, eztán végre kiderült, hogy Szabó és Borbély Richárd kapta a legkevesebb voksot.

Alföldi, Tóth Gabi általában jóban vannak Forrás: RTL

Alföldi Róbert két mentoráltja kényszerült tehát pótjátékra, hogy kiharcolja a továbbjutást. Miközben a két énekes idegesen, feszülten mászkált a színész-rendező mellett fel-alá, Alföldi megpróbált valamit improvizálni: „Miről beszéltünk? Nem azzal foglalkozunk, hogy mi lesz... és a következő lépés az a következő lépés". Maradjunk annyiban, hogy ebből a fél percből nem sokat profitált a két versenyző.

Borbély a Billie Jean sajátos feldolgozásával zárta a párbajt, Alföldinek kellett kezdenie az értékelést. Arról értekezett, hogy sokat tanult fiaitól, hogy büszke a szeretetteljes légkörre, amely köztük volt, miközben a két énekes nagyon viccesen összekapaszkodva billegett jobbra-balra, hosszan, mintha valami végtelenül leegyszerűsített néptáncot jártak volna. Ő Szabót küldte volna haza, eztán egy Tóth jött (ekkor a két fiú már külön-külön billegett), ő is előbbitől búcsúzott volna. „Hirtelen halálban énekelni az őrület, ilyen nincs az életben!" – sopánkodott Szikora, ő Borbélyt látta gyengébbnek. Little G mély együttérzéséről biztosította mentortársát, majd hazaküldte Szabót. Az ötperces billegésnek itt vége szakadt, ölelkezés jött, őszinte férfikönnyekkel.

Jövő héten a nők férfiak által előadott dalokkal jönnek, a fiúknak olyan slágerek jutnak, amelyeket nőt vittek sikerre.