Vágólapra másolva!
Már csak három adás, és véget ér a Celeb vagyok, ments ki innen! Három kiesett emlékezik.
Vágólapra másolva!

A kétszer tízfős kontingens legkevésbé odavaló, legmeglepőbb szereplője Bárdos András volt, akit a nézők ugyan már láthattak a Szombat esti láz-ban táncolni, ennek ellenére egy komoly híradós képe élt róla a nézőkben, olyané, aki nem keveredik Fekete Pákóval meg Bunyós Pityuval egy valóságshow-ban. Az RTL reggeli műsorában bevallotta, hogy a reality keményebb volt a vártnál, tényleg azt hitte előtte, hogy suttyomban azért megkínálja őket a stáb egy forró kávéval, amikor leállnak a kamerák.

A folyamatos esőzés zavarta leginkább: „A tűz mellett kellett ülni esténként, egy méterre, különben megfagyott az ember. Három napig szárítgattam a ruháimat, de így is vizesen vettem fel őket. A műsorban magamról semmi újat nem tudtam meg, viszont – mivel betegesen kíváncsi vagyok – hozzám mindig oda lehetett jönni beszélgetni" – magyarázta. Könyvet nem tervezett írni, viszont az első perctől tudta, hogy nemcsak kíváncsiak rá, hanem szívatni is akarják, hiszen ez a formátum épp erről szól.

Éva önmagát hozta, szállította a balhékat, Nyertes Zsuzsa sokat bőgött az első napokban Forrás: RTL Sajtóklub

Hevesi Kriszta szerint Bárdos türelmes atyaként hallgatta meg a többieket. „Elég volt neki egy-egy mondat, ami nem is ment adásba, de úgy, és akkor tudott megszólalni, hogy azzal helyre tette az embereket" – mondta. Úgy látja, ezzel valamennyire az ő pszichológus-szerepét vette el tőle a híradós, neki viszont nem volt szándéka hamar lecsillapítani a konfliktusokat, hiszen tisztában volt azzal, hogy egy realityben erre is kíváncsiak a nézők.

Nyertes Zsuzsa már látja, hogy nem neki való az ilyesmi, de úgy véli, hogy az első egy-két nap mélypontja után már javított. „A legszörnyűbb az volt, hogy nem tudtam aludni. Volt este, hogy három helyen is próbálkoztam, de mind vizes volt" – magyarázta. Az RTL stúdiójába látogató trió Cooky vagy Molnár Andrea győzelmét várja.