Baukó Éva: Ez egy rendkívül unalmas társaság volt

Baukó Éva és Aleska a reality után
Vágólapra másolva!
Szándékosan generálta a konfliktusokat, hogy legyen műsor, szemben Andreával, aki Éva szerint eldugott helyeken cigizett, ahol nem látta kamera.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a papírformának megfelelően a szerény, visszahúzódó természetű Molnár Andrea nyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! sorban negyedik, idei második szériáját. Baukó Éva ezt persze nem hagyta annyiban, és részben igaza is van, mert a reality műsorok pont a megosztó, aktív karakterek miatt érdekesek, amúgy nem nézné őket senki. „Nagyjából már képben vagyok a hírekkel, hallottam, hogy fél Magyarország imád, a másik fele utál! Lehet engem szeretni vagy nem szeretni, kritizálni, de mikor érti meg már a magyar ember, hogy ez egy show-műsor?" – fakadt ki a Facebook-oldalán.

Éva és Aleska a reality után Forrás: Facebook

„Direkt generáltam sokszor a konfliktust, hogy élvezetes legyen nektek! Ez tényleg egy rendkívül unalmas társaság volt... néztétek volna, ahogy ülünk a tűz körül, és mindenki szereti egymást? Azért nem mentek bele a konfliktusba, mert nem akartak negatívnak tűnni. Ja, és még valami: az egészséges életmódot szerető Andika mindig cigizett, ahol nem látta a kamera... a kis álszerény! Összességében büszke vagyok magamra, mert show-t csináltam. Rajtam kívül még Aleska, Pákó, Cooky volt a legmeghatározóbb arc!" – írta Baukó Éva az oldalán, hozzátéve, hogy Aleskával igencsak megkedvelték egymást.