Mi történik a Rising Starban?

Rising Star
Vágólapra másolva!
A TV2 tehetségkutatója már két hétvégén is élőben ment, de egyelőre így is még csak a válogatás folyik, a nézők tehát nem a top mezőnyt állítják össze.
Vágólapra másolva!

A Rising Star menetéről eddig nem sok tájékoztatást adott a csatorna, egyelőre csak az applikációs szavazásra szoktatták rá a nézőket. A szavazók száma folyamatosan növekszik, a november 9-i élő adás alatt 90 ezer új felhasználó regisztrált, az ingyenes appot pedig az elmúlt három hétben több mint 227 ezren töltötték le. Ördög Nóra a TV2 reggeli műsorában mesélte el, hogy mi fog történni a beszavazott énekesekkel, és hogy mire számíthatnak a nézők a következő adásokban.

Élőben megy, de ez még csak a casting Forrás: EVA/Eva

Egyelőre a casting zajlik, amibe az eddig látott tehetségkutatók alkalmával nem szólhattak bele a nézők, mindig csak a top mezőny kialakulása után szavazhattak. Még két hétig tart a válogatás, majd november 30-án egy úgynevezett helyosztó show-val jelentkezik a Rising Star. Addigra kiderül, hogy hány énekest juttattak tovább a szavazók, és ha van még kiadó hely, akkor azt feltöltik versenyzőkkel. "Decemberben párbajadások következnek, ahol kettesével egymás ellen párbajoznak az énekesek, a falnak és az applikációnak pedig végig fontos szerepe lesz" - árulta el a műsorvezető.

A falnak végig fontos szerepe lesz Forrás: EVA/Eva

A párbajadások során megfeleződik a mezőny, majd kezdetét veszi az igazi verseny a Rising Star fődíjáért. Innentől minden adás végén elbúcsúznak egy versenyzőtől, míg a végén egy énekes marad.