Cukimókus vagyok, takarékosan be tudok rúgni

Való Világ, VV 7, VV Vikcsu
VV Vikcsu a beköltözés előtt a stúdióban
Vágólapra másolva!
Az RTL II valóságshow-jának játékosa nem bírja elviselni a nagyképű embereket, rendmániás, akár egy elhullott hajszál láttán fel tudja húzni magát, és biztosan balhézni fog, ha a többiek takarítónőnek nézik. A Való Világ villalakója a beköltözés előtti napon az Origónak mesélt.
Vágólapra másolva!

Még sosem élt együtt idegenekkel, általában kerülő a beképzelt emberek társaságát, és nem barátkozni akar a villában, hanem nyerni. "Nem voltam kollégista, úgyhogy azt is meg kell tanulnom, hogy milyen ennyi emberrel együtt élni. A kétszínű, nagyképű embereket nem bírom elviselni, mindenkinek két szeme és két veséje van, ne nézzük már le egymást. Ha valaki a hátam mögött beszél, pont jó helyen van, hogy kinyalja a seggem, nem foglalkozom vele tovább. Haragtartó vagyok, ha valaki egyszer elássa magát nálam, akkor utána hiába próbál haverkodni, nem fogunk újra jóban lenni."

VV Vikcsu a beköltözés előtt a stúdióban Forrás: RTL Sajtóklub

"Nagyon gyorsan elpattanik az agyam, egy pillanat alatt fel lehet húzni az arcoskodással és a hazugságokkal. Ha valaki úgy viselkedik, ami nem fair, akkor elküldöm oda, ahova való. Előre tudom, hogy a takarítás miatt jó nagy veszekedések lesznek, engem már egy hajszál is zavar a földön, és nekiállok rendet tenni, ha kupi van. Amint észreveszem, hogy ezt a többiek kihasználják, és takarítónőnek néznek, nagyon ki fogok akadni. De alapjában barátkozó, kedves lány vagyok, egy igazi cukimókus. Nem bírom, ha valaki csak les, mint hal a szatyorban, jobban bírom a bulizós embereket. Szerencsére én olcsón, takarékosan be tudok rúgni, két pohár pezsgőtől már részeg vagyok" - részletezte.

Igazán azokat kedveli, akiknek extrém a külsejük, neki közel húsz tetoválása van. "Ha az alkaromon levő sok kis mintát egynek veszem, akkor tizenhat tetkóm van. Az egyik kedvencem a kiskutyám tappancsának a mintája, fél napomba telt, mire tudtam tőle mintát venni. A kézfejemen egy emléktetoválás van, az elmúlt időszakban sajnos sok hozzátartozómat elvesztettem, egy kereszttel emlékezem rájuk. Bírom a hasonló külsejűeket, aki tetovált, az rossz ember nem lehet."

Az első percek a villában Forrás: RTL Sajtóklub

Ha megnyerné a VV7 fődíját, saját állatmenhelyet szeretne nyitni. "Otthon három kutyám és két sünim van, a családom után ők fognak a legjobban hiányozni, míg bent leszek. Szeretném megnyerni a pénzt, hogy segíthessek az otthontalan állatokon. Stratégiám csak annyi, hogy közel tartom a barátaimat és még közelebb az ellenségeimet. Nem lesz gondom az ismerkedéssel, és ha úgy alakul, a pasiknak sem mondok nemet."