330 millióért eladó a Korda-villa

Vágólapra másolva!
Meghirdette a Velencei-tó partján álló luxusvilláját Korda György és Balázs Klári. Korábban pedig ez a ház volt a nagy álma a nemrégiben kórházban kezelt 75 éves énekesnek. 
Vágólapra másolva!

Az okok egyelőre nem ismertek, de meghirdette a Velencei-tó partján luxusvilláját a Korda-házaspár – értesült a Blikk. Korábban a ház miatt sok támadás érte Balázs Klárit és Korda Györgyöt, mert lekerítettek egy részt a Velencei-tó partjából. Most azonban úgy tűnik, inkább megválnak korábbi álmuktól. A 2000 négyzetméternyi területen álló 400 négyzetméteres villát 330 millió forintért kínálják.

Balázs Klári és Korda György. Vajon tényleg árulják a villát? Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári

Korda Györgyöt a közelmúltban napokig kórházban kezelték. A táncdalénekes állapotáról sem az intézmény, sem felesége, Balázs Klári nem nyilatkozott, de korábban az epéjével és a vércukorszintjével is baj volt. Korda György már jobban van és ismét műsort vezet a Sport TV-n.

A napilap érdeklődésére Balázs Klári cáfolta, hogy árulnák a villát. Az ingatlaniroda munkatársa azonban megerősítette, a hirdetés nem hamis, és nincs tévedés sem.

A teljes cikket itt olvashatja.