Korda György már nincs kórházban, és műsort is vezet

Balázs Klári, Korda György
Vágólapra másolva!
A Sport TV-re rövid nyári szünet után csütörtökön tér vissza a pókerközvetítések sora. Az első adásban máris Korda György, a póker magyar nagykövete és Balázs Klári köszönti a nézőket.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön 16:45-től újra láthatnak ismét pókert a Sport TV nézői. Előbb a World Poker Tour 11. és 12. szezonjának legemlékezetesebb pillanatait idézi fel a jól ismert pókermagazin, amelyeket az Alpha 8 1. évada, illetve a WPT Greatest 2 szériája követ.

A Sport TV-n a pókermagazin házigazdája továbbra is Korda György, akihez hol Balázs Klári, hol Para-Kovács Imre csatlakozik egy-egy műsorban. Kórházban töltött pár hetet, de ismét teljes erőbedobással vetette bele magát a televíziós munkába.

Balázs Klári, Korda György Forrás: Sport TV

"Valóban nem voltam túl jól a közelmúltban, de arról mindenkit biztosíthatok, hogy az általam imádott póker nem maradhat el a Sport TV-n. Úgy gondolom, ez a sportág megérdemli, hogy továbbra is kiemelt figyelmet szenteljünk neki a televízióban, és Klárikával már alig várjuk, hogy a legnagyobbak partijait tolmácsoljuk Önöknek" – árulta el.