Gáspár Győző: Durva volt és megalázó

Győzike, Gáspár Győző, Édes élet
Vágólapra másolva!
A TV2 egykori arca politizál egy csöppet, és ki nem fizetett számlája miatt morog.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győzőt előszeretettel használták a kereskedelmi tévék, a Big Brother VIP-adásaiban tűnt fel, onnan az RTL-hez igazolt, ahol éveken át képernyőn volt. Legutóbb az Édes Élet-ből rúgták ki, majd vették vissza, mikor annak nézettsége zuhanni kezdett. Az esést Gáspár Győző sem tudta megállítani, a reality véget ért, de egykori főszereplője azóta is sebeit nyalogatja.

"Mindig éreztem, hogy a tévécsatornák tartoznak valamelyik párthoz, mindig éreztették is velem, ha valakit jobban kedveltek, mint engem vagy a családomat. Soha nem történt velem olyan, hogy egy adott csatorna visszadobja a benyújtott számlámat. Mindig kifizettek rendesen!" - morog Facebook-oldalán.

Győzike morog Forrás: TV2

"A TV2-nél a feladatom elvégeztem, jól, rosszul, azt ítélje meg a közönség. A feladatot elvégeztem úgy, hogy a száraz ötletekből műsort csináltam. Sikerült felhozni a műsort úgy, hogy az mindenkinek megfeleljen. Amikor szépen futott a műsor, elkezdték sztárolni a Berkit, gondolták, hogy majd ő lesz a fő-főprodukció a műsorban. Engem pedig szépen elrendeztek és kirúgtak!" - folytatja.

Nem akarják kifizetni?

Győzike eztán arról értekezik, hogy nevetségesen alacsony lett a nézettség nélküle, hogy ő is tud olyat, mint Berki. "De nem mutatok többet, mint ami vagyok. Nekem nem telik aranyrúdra! Feljebbvalók, lehet kicsit gondolkozni ki, mi, stb. Nem akartok kifizetni? Dehogynem, csak még úgy gondoljátok, hogy... de mindenek eljön az ideje!" - írja oldalán, de a szöveg egyre rejtélyesebb, kódfejtőt kellene alkalmazni.

Gáspár Győző végül azzal zárja, hogy tisztában van önmagával, ami mindenképp örvendetes hír. "És én nem felejtettem el, hogy honnan indultam, Gáspár Győző vagyok, egy cigánygyerek, akinek sok minden sikerült már az életben, de ez durva volt és megalázó."

Az Origo megkereste a TV2-t. "Minden vitás kérdés esetén, így ebben az esetben is a szerződésben foglaltak tartjuk irányadónak, annak megfelelően járunk el" - írták, nem részletezve, mi a baja a volt szereplőjüknek.

Olvasnivaló: Győzike: Sajnálattal közlöm mindenkivel, hogy összeomlottam