Távozik a TV2-től Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko
Vágólapra másolva!
A Napló megszűnése után közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető-riporter 17 évig dolgozott a csatornánál.
Vágólapra másolva!

A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya december 2-val ér véget. Tvrtko először a Napló riportereként, később a Napló és a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott.

Tvrtko ma csak ennyit mondott

Majd így folytatta: "ezalatt a maratoni idő alatt elképeszően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat."

Vujity Tvrtko Forrás: Tv2

"„Boszniában, Mostarban a magyar katonák segítségével újították fel a mostari öreg hidat. Azért is volt érdekes, mert a TV2-nek akkor még nem volt sem stábautója, sem saját felszerelése, ezért édesapám zöldségszállító autójával utaztunk el Talán Csaba barátommal" - mondta az Origónak két hónapja, mikor emlékeiről kérdeztük.

Hazahozta az utolsó hadifoglyot

Legemlékezetesebb riportja is volt: "Az utolsó magyar hadifogoly hazakísérése volt az. Az egész világsajtó gyakorlatilag azt nézte, követte lépésről lépésre, hogy mit csinálunk. Ugyanakkor ez nem csak egy történet volt az életemben, hanem életem szerves részévé is vált. De tudtam forgatni, többek között Észak-Koreában, Türkmenisztánban, de egyszemélyes stáb voltam sok afrikai országban is."

Pokoli történeteket szállított

Legnehezebb riportját Észak-Koreában készítette. „"Három 'kedves barátunk', praktikusan ottani belbiztonsági ügynökök nézték minden egyes lépésemet. El kellett hitetni azt, hogy a kezemben lévő amatőr házi kamerával puszta kíváncsiságból veszek fel néhány képet, és nem film készül. A másik pedig Haiti, a pokol szigete, ahová Weisz Fannival utaztam, és természetesen elsődleges fontosságú volt az, hogy neki egyetlen hajszála se görbüljön."