Kiakadtak az anakondás műsor nézői

Paul Rosolie Eaten Alive
Vágólapra másolva!
Az Eaten Alive című műsorral nem egészen azt kapták a nézők, amire számítottak. Csak akkor olvassa tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet.
Vágólapra másolva!

Nagy volt a médiafelhajtás, bizonyára sok néző várta is, hogy lássa, Paul Rosolie természetfilmest miként nyeli le élve egy zöld anakonda. Nos, végül nem nyelte le. A képernyő előtt ülők a december 7-i adásban annyit láthattak, hogy a kígyó rátekeredett Rosolie-ra, majd elkezdte enni a sisakja felől - a filmes azonban már ekkor jelzett a kollégáinak, hogy baj van, mentésre szorul. Úgy tűnik, a speciális védőöltözet nem volt elegendő, Rosolie ugyanis azért kért segítséget, mert úgy érezte, az anakonda hamarosan összeroppantja a csontjait:

A férfit a társai kimentették, de a hírek szerint több hónap kellett neki, hogy felépüljön a kalandból. A nézők azonban így is támadták a műsort a közösségi oldalakon, hisz mást kaptak, mint amire a beharangozó utalt - a Discovery szerint azonban a produkciót egy kísérletként kellett volna felfogniuk: "Amikor azt mondtuk, Nik Wallenda átsétál két chicagói felhőkarcoló között, csak arról volt szó, hogy megpróbálja - nem ígértük, hogy át is fog érni." Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a kötélsétát élőben adta a csatorna, az Eaten Alive-ot pedig már nyáron leforgatta - vagyis pontosan tudhatta előre, hogy mi lesz a végeredmény.

A kísérletet a napokban a magyar Discovery is leadja, Paul Rosolie-ról itt olvashat bővebben.