40 ezren követelik a halott karakter feltámasztását

Walking Dead
Vágólapra másolva!
Csak akkor olvasson tovább, ha Walking Dead-témában naprakész, vagy nem zavarja, ha kiderül egy fontos esemény.
Vágólapra másolva!

Közel 40 ezren írták már alá az online petíciót, amelyben korunk egyik legjobban futó sorozata, a Walking Dead egyik szereplőjének visszahozását követelik a rajongók. Beth Greene-ről van szó (Emily Kinney alakítja), őt az ötödik évad felénél nyírták ki, úgy, hogy most hosszabb pihenőre megy a sorozat.

A nézők azért dühösek, mert Beth végre elkezdett érdekes lenni, történtek körülötte események, kalandokba keveredett, így halála nyomasztóbb, mintha egy-két évaddal korábban esett volna meg, amikor jóval szürkébb volt. A petíció szövege szerint „túl korai volt a halál", és az írók eldobták annak lehetőségét, hogy egy igazán pozitív karaktert továbbvigyenek.

Egy zombi a sok ezerből Forrás: AMC

Szerintük az ő történetében több volt ennél, és sem a színész, sem a figura „nem ezt érdemelte" (figyelem: egy posztapokaliptikus drámáról van szó, ahol részenként meghalt tucatnyi ember). A hívek úgy látták, hogy Beth egyfajta reményt adott sok nőnek, és ugyan tisztában vannak vele, hogy visszafordíthatatlan a jelenet, ahogy meghalt, „ez mégiscsak televízió, amelyben minden megtörténhet."