Pásztor Anna: Hatalmas veszekedések voltak a zsűriszobában

Rising Star
Vágólapra másolva!
Vasárnap lement a TV2 tehetségkutatójának első párbajadása, ahonnan Heiser Ádám távozott vesztesként, ellenfele, Szén Alexandra versenyben maradt. Jövő héten ismét 12 énekes áll színpadra a Rising Star-ban, a show rendhagyó módon, vigaszágon visszahoz egy korábban kihullt versenyzőt. A zsűri tagjai sokat veszekedtek a párosítások miatt, és mivel nagy tehetségek is távoztak a mezőny felezése közben, új esélyt adnak valakinek.
Vágólapra másolva!

Szén Alexandra bízott benne, hogy nem ő lesz a műsor első párbajozója, azt mégis megtisztelőnek érzi, hogy Heiser Ádám őt választotta. "Nem sajnálom, és jól esett, mert azt mondta, hogy a legerősebbet szerette volna kihívni párbajra. Úgy érzem, bátorság kellett ahhoz, hogy maga ellen magas százalékkal bejutót hívott ki. Adott egy érzelmi löketet, és úgy vélem, sokkal jobban tudok készülni a vasárnapi élő adásra" - mesélte a Mokká-ban.

Szén Alexandra nyerte az első párbajt Forrás: TV2 Sajtószoba

A műsor szabályait először Magyarországon írják át, jövő héten ugyanis egy már kiesett versenyzőt a nézői szavazatok alapján visszavesznek. "Ebben nagy része van a közönségnek, egy az egyben a visszajelzések után megyünk" - mondta el Pásztor Anna. „Hihetetlen mennyiségű kommentet kaptunk azért, hogy tehettünk párba ilyen erős énekeseket. A zsűriszobában hatalmas veszekedések voltak, amikről nyilván senki nem tudott."

A Rising Star zsűrije nehezen döntött Forrás: EVA/Eva

"Azon a vonalon indultunk el, hogy ne tegyünk egymás mellé olyanokat, akik a pálya elején vannak olyanokkal, akik már kiforrt előadók. Próbáltuk úgy rendezni a párokat, hogy fair legyen a párbaj, ebből pedig az lett, hogy a jók is kiestek. Ezért találtuk ki, hogy átírjuk a szabályokat" - részletezte.

Szerda délig lehet szavazni a versenyzőkre, az első öt legtöbb szavazatot elért énekes élő adásban megküzd az egyetlen szabad helyért. Aki a legtöbb százalékot kapja, visszakerül a legjobbak közé. Szén Alexandra szerint leginkább Fórizs Olivér érdemelné meg a második esélyt, őt látná szívesen a mezőnyben.