Magyarország madártávlatból, gyönyörű képekkel

A Budai Vár nem csak a turistáknak szép
Vágólapra másolva!
Idén karácsonykor különleges premierrel készül az OzoneNetwork TV: egyedülállóan látványos, saját gyártású, drónnal forgatott dokumentumfilm-sorozatot mutat be.
Vágólapra másolva!

A Magyarország madártávlatból az első, szinte csak drónokkal forgatott dokumentumfilm-sorozat itthon, A négyrészes (4x50 perces), HD-ben rögzített széria a Balaton-felvidék, Pécs-Baranya, Eger-Bükk, valamint Budapest tájait, nevezetességeit mutatja be egyedülálló szemszögből.

A Budai Vár nem csak a turistáknak szép Forrás: Origo

A premier része az OzoneNetwork TV ünnepi műsorfolyamának, ahol december 22. és január 2. között a csatorna legjobb madártávlatból forgatott, vásárolt tartalmai is műsorra kerülnek.

A Szabadság-szobor: látta már ilyen közelről? Forrás: Origo

Mint azt a műsorszerkesztők elmondták, a „madártávlatos" dokumentumfilmek (Európa-, Dél-Afrika-, Egyesült Államok-, A világ madártávlatból) segítségével szinte az egész bolygót bemutatták már, és ezek a műsorok kiemelt sikerrel futnak, általában megduplázva, de olyakor megháromszorozva az átlagnézettséget. A hazai változat a csatorna vezetői szerint annyira látványos lett, hogy még műsorra sem tűzték, máris megkezdték a következő epizódok forgatásának előkészületeit.

A Magyarország madártávlatból karácsony első és második napján, este 8 után láthatják az érdeklődők dupla epizódokkal. A sorozat online is elérhető lesz, az Origón. A dokumentumfilm trailerét itt lehet megnézni: