Így karácsonyoztak a hazai tévésztárok

Kiss Ramóna kiskutyája
Vágólapra másolva!
Ünnepi menük, csillogó, feldíszített fák, itt-ott pár gyerek, de még több helyen kutya. Ezt mutatják magukból a Facebookon a hazai tévés műsorvezetők, színésznők.
Vágólapra másolva!

Érdekes látni, hogy ki mivel rukkol elő: ott a család a fotón, vagy csak a fát fotózza és posztolja? Van, aki csak a terített asztalt fotózza, másnál viszont a kiskutya a fontos. Csisztu Zsuzsa szerint például a bontogatás a karácsony esszenciája. „Már nincs több ajtóban dekkolás a kicsinek, végre lehet tombolni, és a csomagolópapírokat tépkedni. Lehet, hogy jövőre csak csomagolópapírt kérnek karácsonyra, mert az a legszórakoztatóbb? – teszi fel a kérdést.

Karácsony Csisztu Zsuzsáéknál Forrás: Facebook

Rubint Réka nem a gyerekekről ír, férje betegségét veszi elő, és a szeretet fontosságáról írt: „Szeressétek, öleljétek át egymást, soha ne fordítsatok hátat a másiknak, mert a legnagyobb luxus ítélkezni mások felett és haragot tartani. Két évvel ezelőtt mindent megadtam volna, hogy a család együtt ébredjen karácsony napján... De az élet közbeszólt" – emlékezik, majd a megélt pillanatok és újfent a szeretet ereje jön.

Karácsony a Schobert-Rubint házaspárnál Forrás: Facebook

Szabó Zsófinál gyerek és férj helyett egy kutya kap hangsúlyt. „Együtt a család...A testvérem begyújtotta a kandallót, anyukám feldíszítette a fát, mi pedig mindezt, egyszerűen csak élvezzük Gyémánttal Kívánok Mindenkinek hasonló boldogságot az ünnepek alatt...akkor is, ha az öröm mellett, fájdalom is lakozik a szívünkben" – olvasható oldalán, és rögvest két kutyás fotót is kitett.

Szabó Zsófi kandallója Forrás: Facebook
Szabó Zsófi kutyája újfent Forrás: Facebook

Horváth Éva fáját nem mutatta meg, ellenben kiegyenesített haját és menüjét igen. Lehet találgatni, kivel vacsorázott.

Horváth Éva december 24-én Forrás: Facebook
Éva asztala Forrás: Facebook

Tóth Gabi egy verset posztolt, és megengedte, hogy szorgos követői bekukkantsanak a nappalijába.

Tóth Gabinál így nézett ki 24-e Forrás: Facebook

Liptai Claudia is meghatódott. „A karácsony nekem a kislányom szemében felcsillanó csodát jelenti, amikor reggel meglátta a karácsonyfánkat. Csodálatos ezt a tiszta, lélekből jövő örömöt látni. Kívánunk békés, áldott karácsonyt mindenkinek!" – írja.

Claudia fája Forrás: Facebook

Kiss Ramónánál kékben úszik a fa, van alatta bőséggel gyümölcs, és szintén hangsúlyt kap egy kutya, mint Szabó Zsófi esetében.

Kiss Ramóna kiskutyája Forrás: Facebook
Kiss Ramóna fája Forrás: Facebook

Aleska Diamond esetében is fontos a kutya jelenléte, csak szegény eb kapott egy kapucnis felsőt is, reméljük, csak a fotó kedvéért.

Aleska kutyája Forrás: Facebook
Aleska és az eb Forrás: Facebook

De hogyan ünnepelt a szinkronszakma pár jeles képviselője? Nézze meg videón!