Január elejének visszatérő sorozatai

Hazug csajok társasága
Vágólapra másolva!
Karácsony és szilveszter táján a legtöbb tévé ismétlő-üzemmódba kapcsol, itthon főként filmek mennek, a sorozatipart meghatározó USA-ban pedig sok széria hetekre lepihen. De melyik mikor tér vissza? Január első hetének tévés menüje.
Vágólapra másolva!

Január 4-én bemutatkozik a Galavant, elrajtol a Downton Abbey 5. évadja a PBS-en, folytatódik a Bob Burger Falodája. Ugyanezen a napon új résszel jön a Brooklyn Nine-Nine és a Family Guy.

Január 5-ét is várják a sorozathívek, visszatér a Gotham, a Sleepy Hollow, a State of Affairs, társkereső realityk kedvelőinek pedig ott a The Bachelor 19. évadja. Egy nappal később a Hazug csajok társasága is folytatódik, akárcsak a Született szinglik, The Mindy Project, az About a Boy, az Elcserélt lányok. Ekkor debütál az Agent Carter, egy olyan sorozat, amely főhőse a Marvel Comics karaktere, Peggy Carter.

Hazug csajok társasága

7-én már olyan rettenetes, ám mégis igényes sorozat tér vissza, mint az Amerikai Horror Story a rémcirkusszal, kétfejű nűvel, gnóm artistákkal, illetve bemutatkozik a zeneiparba kalauzoló Empire. 8-án American Idol, Portlandia, Archer van a menün, és visszatér a Vásott szülők. Egy napra rá már a Glee és a Hart of Dixie kedvelői is megkapják a jussukat, a Banshee pedig 3. évadjával lesz képernyőn, megint nézhetünk brutális veréseket.

Kemény sorozat, erős karakterekkel: Banshee Forrás: HBO

10-én a Szégyentelenek 5., a Csajok 4. évadját élvezhetjük, de jön a Gátlástalanok és a Sikersorozat folytatása is, azaz tovább vigyoroghatunk Matt LeBlanc ballépésein és csajozási technikáján.