Kovács Gyopár: Ilyenkor kell felpofozni magunkat

Vágólapra másolva!
A legutóbbi Rising Star-ban Kovács Gyopár és Ádám Krisztián párbajozott egymással, végül a fiatal énekesnő maradt versenyben, 62%-kal sikerült legyőznie párbajellenfelét. Bár bent maradt a TV2 tehetségkutatójában, nagyon megrémült, mikor nem emelkedett fel a fal, a páholyban azonban sikerült valamennyire összeszednie magát.
Vágólapra másolva!

Kovács Gyopár alacsony százalékot kapott produkciójára, és a zsűri sem kímélte. "Mindenkinek kiülne az arcára a szomorúság, ha már harmadszorra nem emelkedik fel a fal előtte, de össze tudjuk szedni magunkat. Olyan típus vagyok, aki könnyen összeomlik, máskor pedig nem is mutatom ki az érzelmeimet. Mikor felmentem a páholyba, azt hittem, hogy összeesek, de ilyenkor kell felpofozni magunkat és azt mondani, hogy benn vagyok a versenyben és még küzdeni kell"- mesélte a Mokká-ban.

"Az jött le, hogy mindenki másnak meg szeretnék felelni, csak magamnak nem. Azon kell dolgoznom, hogy ez ne így jöjjön át a nézőknek. Elgondolkodtam a párbaj előtt, hogy megéri-e feladnom, hisz még versenyben vagyok. Sok bíztató pillantást kaptam, hogy még egy nagyot tudjak énekelni, de leginkább magunk kellünk a továbblépéshez" - tette hozzá.

Majdnem feladta a versenyt, végül ő jutott tovább Forrás: TV2 Sajtószoba