Magyarázkodik az Agymenők hősnője

The ASPCA Saves Animals In Los Angeles With An Evening Of Cocktails, Dinner, Music And A Silent Auction Honoring Nikki Reed And Kaley Cuoco Sweeting GettyImageRank2 Saving EVENT VERTICAL Cocktail DINNER ANIMAL USA Dusk California City Of Los Angeles MUSIC
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 22: Actress Kaley Cuoco attends The ASPCA Saves Animals in Los Angeles with an Evening of Cocktails, Dinner, Music and a Silent Auction Honoring Nikki Reed and Kaley Cuoco Sweeting event on October 22, 2014 in Los Angeles, California. Jesse Grant/Getty Images for ASPCA/AFP
Vágólapra másolva!
Kaley Cuoco a Redbook magazinnak úgy nyilatkozott, hogy nem tartja magát feministának, mire több támadás érte – most azt mondja, félreértették.
Vágólapra másolva!

Az Agymenők Pennyje, Kaley Cuoco a Redbooknak adott egy interjút, amelyben azt is megkérdezték tőle, hogy feministának tartja-e magát. "Baj lenne, ha azt mondanám, nem? Nem nagyon szoktam ezen gondolkodni. A dolgok másképp állnak mostanában, a nők mostani helyzetét már jóval előttem kiharcolták. Soha nem voltam az a fajta feminista, aki az egyenjogúságot követelné, de talán csak azért, mert soha nem is szembesültem egyenlőtlenséggel" – válaszolta a színésznő, majd arról is beszámolt, hogy szívesen főz otthon a férjének, illetve az egyik legjobb dolognak tartja az életében, hogy megcsináltatta a melleit.

Most akkor feminista, vagy sem? Forrás: AFP/Jesse Grant

Nyilatkozatát sokan támadták, de Cuoco szerint csak azért, mert kiemelték a kontextusból. "Teljes szívemből hálás vagyok azoknak az erős nőknek, akik kijárták az utat addig, hogy én és más nők ilyen karriert futhassunk be. Bocsánatot kérek, ha bárkit is megsértettem. Aki ismer engem, az érti, mire gondoltam" – írta az Instagramon.