Megfér egymás mellett Liptai Claudia és Ördög Nóra?

Ördög Nóra kiütötte a nyeregből Liptai Claudiát, Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Kitől tudta meg a TV2 legismertebb és legeladhatóbb arcának számító Claudia, hogy erős riválist kap csatornán belül? Igaz-e, hogy Ördög Nóra miatt nem jut neki nagyobb show tavasszal? A TV2-csoport hír- és programigazgatóját, György Bencét kérdeztük.
Vágólapra másolva!

Nem bánkódik Liptai Claudia, mert háttérbe szorul?

Egyáltalán nem szorul háttérbe Liptai Claudia, az egész egy hecc. Ősszel volt, hogy egyszerre három műsort forgatott és most is készül az új feladataira. Számomra érthetetlen, hogy miért akarják lejáratni őt rosszindulatú pletykára alapozva, senki nem mondta, hogy nélküle terveznénk a TV2 jövőjét. Így teljesen felesleges a nézőket kérdezgetni a nélkülözéséről, ahogyan a Blikk tette. Ezt méltánytalannak tartjuk és kikérjük magunknak. Claudia több mint tíz éve van a TV2-nél és minden év teljesen másképp telt. Volt, hogy ő maga kért szünetet, volt, hogy a műsora szünetelt, de számunkra ő kiemelten fontos műsorvezető és vele együtt tervezzük a stratégiánkat.

Liptai Claudia, György Bence Forrás: TV2

Ő a lapokból tudta meg, hogy jön Ördög Nóra, vagy előtte azért erről beszélt neki valaki?

Természetesen nem a sajtóból tudta meg, a TV2-ben ez egyáltalán nem újdonság, mi már régóta így terveztük. A bulvárlapok most megpróbálnak mesterséges feszültséget gerjeszteni a két műsorvezető között. Számukra rossz hírem van: Claudia és Nóra tisztelik egymást és kifejezetten jó viszonyban vannak. Bármit is írjanak, ez az igazság.

Egyértelműen riválisa lett a csatornánál Ördög Nóra. Nem tart attól a TV2, hogy az RTL Klub elszipkázza Liptait?

Akkor tartanánk ettől, ha nem érezhetné Claudia, hogy a TV2 számít rá. Kizártnak tartom, hogy benne ilyen felvetődne, hiszen megbecsüljük őt és számunkra legalább olyan fontos, hogy jó műsorokat csináljunk együtt, mint számára.

Tényleg Nóra kapta az Ének iskoláját?

Igen, Nóra lesz az Ének iskolája műsorvezetője idén tavasszal. Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen helyt fog állni ebben az új szerepben, láthattuk a Rising Starban is, hogy milyen jól tud együttműködni a zsűrivel és Majkával, így lesz ez az új műsorban Hajós Andrásékkal és a gyerekekkel.

Mely nagy show-ban lehet Liptai idén tavasszal?

A tavaszi műsorainkat februárban fogjuk bejelenteni, a mostani helyzet sem indokolja, hogy előre elmondjunk mindent, nem szoktunk ilyet tenni. Claudia jelenleg is látható a Jóban Rosszban-ban és ez így lesz egész évben. Emellett színházi bemutatóra készül, hónapokon át tartó próbafolyamat elé néz, talán ez adhatott okot a pletykáknak. Mindenesetre, ahogy eddig is megoldotta, most is nyilvánvalóan tudja majd egyeztetni a színházi és televíziós elfoglaltságait.

Origós nagyinterjúk: Liptai Claudia, Ördög Nóra