Megúszhatja a börtönt a Rising Star énekese

Rising Star, Palmer Izsák
Folytathatja a versenyt
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, börtön és pénzbírság fenyegette a Rising Star énekesét, Palmer Izsákot. Az osztrák állampolgárságú fiú hiába kapott behívót, nem vette figyelembe sorkatonai kötelezettségét.
Vágólapra másolva!

A hatóságok szerint Palmer Izsáknak nem a Rising Star színpadán kellene versengenie, hanem egy laktanyában lenne a helye. Az osztrák állampolgárságú Palmer Izsák értesítőt is kapott arról, hogy ha nem jelenik meg, akkor vagy 4000 eurós büntetést kell fizetnie, vagy előállítják. Az énekes nem adta le időben orvosi igazolásait, amelyekkel felmentést kaphat a katonaság alól, ezért felszólítást kapott.

"Szerencsére úgy tűnik, sikerül mindent helyrerakni, voltam orvosnál, és újabb papírokat adok most le. A helyzet azonban azért sem egyszerű, mert az érbetegségem, ami miatt szabályosan kifehérednek és elzsibbadnak az ujjaim a hidegben, utalhat egy súlyos autoimmun betegségre is" - mondta el a Borsnak az énekes, aki elismerte, eddig nem vette komolyan a besorolást, ezért nem intézte el időben az orvosi papírokat.

Folytathatja a versenyt Forrás: TV2 Sajtószoba