Hajós András: Nem keverek közéletet oda, ahová nem való

Hajós András interjú 2015
Vágólapra másolva!
Visszatért a Heti hetesbe, noha két éve még azzal hagyta ott, hogy új kihívásokat keres. Mint az Origónak elmondta, régen vágyott egy visszatérésre, de ez nem lesz rendszeres.
Vágólapra másolva!

„Múlt vasárnap egy alkalommal jelentem meg vendégként a Heti Hetesben, a TV2-es feladataim szünetében, mindkét csatornával egyeztetve. Régóta vártam erre a visszaruccanásra, most nyílt rá korrektül lebonyolítható lehetőség. Talán szokatlan, de szoktak lenni ennél szokatlanabb fordulatok is a média világában, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyobb ügyet kell csinálni belőle, mint a jelentősége. Számomra persze jelentős volt, mert a Heti Hetesnek sokat köszönhetek, ahogy Az Ének Iskolájának, vagy a Csillag Születiknek, vagy akár a Sztárban Sztárnak is" – mondta az Origo megkeresésére Hajós.

Hajós András interjú Fotó: Origo

„Jó volt a régi barátokkal együtt lenni, dolgozni. Mi, képernyősök, zenészek, táncosok, artisták, standuposok, egyszóval mi, előadók a médiapiaci helyzetünktől függetlenül elsősorban egymás kollégái vagyunk. Közös munkánk pedig a közönség szórakoztatása, amiből tudomásom szerint egy darab magyar nyelvű van a Kárpát-medencében. Szerettem volna jelezni a nézőknek és a rajongótáboromnak, hogy nem feledkezem meg róluk. És azt, is, hogy közéleti gondolkodásom változatlan előjelű, csak mindezt nyilván nem keverem bele olyan műsorokba, ahová nem való" - folytatta.

Hajós szerint ha valamit elvállal, akkor odateszi magát, és a munkájával elérte, hogy mindenhol bíznak benne. „Most is ez következik, jön Az Ének Iskolája, amit tűkön ülve várok. Tudom, hogy néha kicsit dagályosan fogalmazok, úgyhogy összefoglalom egy mondatban: én jóban, rosszban barátok közt szeretek lenni!" – tette hozzá.

Szavazzon!

Szavazzon!

Mit gondol a Heti Hetesről?