Majka keményen kritizálja A Dalt

Majka
Vágólapra másolva!
A Rising Star műsorvezetője a Facebook-oldalán adott hangot nemtetszésének, állítja, számára teljesen érthetetlen, amit az MTVA csinál. Majka a műsor menetét, a szavazás ingyenes applikációját és a csatorna programigazgatóját sem kíméli új posztjában.
Vágólapra másolva!

"Teljesen érthetetlen számomra az MTVA! Hogy lehet az 2015-ben, hogy csinálnak egy A Dal elnevezésű műsort, aminek a koncepciója a következő: elénekelnek egy-egy saját dalt különböző énekesek, aztán eléneklik ugyanazt megint, aztán megint, aztán megint, és végül (figyelem, dobpergés): MEGINT!" – kezdi bejegyzését.

"Az egy külön megszólalást érne, hogy a csatorna programigazgatója delegálja magát ismét a zsűribe, de ezen az apróságon lépjünk túl, és ne legyünk kicsinyesek. Az sem lenne meglepő, ha indítana egy saját gyártású kvízműsort, kizárólag nemzeti töltetű kérdésekkel, amiben ő lenne a közönség, a műsorvezető, meg a végén nyertes is" – fejtegeti.

Majka nem érti a köztévé műsorát Forrás: Facebook/Majka

Kikéri magának, hogy a csatorna a szavazás alkalmazással félrevezeti az embereket, szerinte nem fair, amit művelnek. "A 80 milliárdos éves költségvetésű MTVA átb.ssza azokat az embereket, akik ezt a 80 milliárdot adják neki! Azt mondják, legyél te az ötödik zsűritag, viszont arról szó szerint lapítanak, hogy hiába töltöd le az ingyenes appot, az úgy működik, mint egy parkolós applikáció, és elirányít egy fizetős SMS-es szolgáltatáshoz! Beszarás! A Dal még megpróbál keresni ahhoz a kis 80 milliárdhoz valamennyit fagyira."

"Halkan jegyzem meg, hogy a TV2 ennek a felével gazdálkodik. Az igazi csavar a dologban az, hogy az egyiket kereskedelmi tévének hívják, míg a másikat a közszolgálati jelző illeti. Ezek után már csak azt kéne tudni, melyik melyik" – zárja bejegyzését.

Majka egyfajta tévés sikerember, dolgozott az RTL Klubnak, a Cool TV-nek, vezetett műsort a Viasat3-on, egy ideje a TV2 arca. A közeljövőben aligha kínálja meg az MTVA egy jó közszolgálati műsorral.