Dér Heni nagy énekesnő volt mellettem

Rising Star, Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Vasárnap Kovács Gyopárnak kellett búcsúznia a Rising Star műsorától, a fiatal énekeső azonban nincs elkeseredve, nem a negatívumokra akar koncentrálni. Biztosan nem adja fel az éneklést, most azonban első a tanulás, hiszen az elmúlt hetek kihagyásai miatt lemaradásba került osztálytársaihoz képest.
Vágólapra másolva!

Úgy gondolja, azért kaphattak három negatív szavazatot a zsűritől a Dér Henivel közösen énekelt produkcióra, mert nagyon látszott köztük a különbség. "Csak azért lehet, mert technikailag nem volt jó, amit csináltam. Nagyon látszott, hogy Dér Heni mennyire nagy énekesnő mellettem. Nagyobb rutin, nagyobb tapasztalat, ezt vehették észre" - mesélte a Mokká-ban.

"Mikor elkezdtem, nem gondoltam, hogy idáig el fogok jutni. Sokat segítettek a szakmabeliek, ráadásul olyan barátokat és élményeket szereztem, melyeket normál esetben nem tudtam volna. Egy hét kihagyás lesz csak a Rising Star-ból, aztán megyek vissza az utolsó adásra, a döntőbe, mert lesz egy közös dalunk, amit tizenketten előadunk. Azért voltam szomorú, mert hiányozni fog a közösség, mindenkivel jóba lettem."

Két hét múlva visszatér a Rising Star színpadára Forrás: TV2 Sajtószoba

A 16 éves lány folytatja az iskolát, sok pótolnivalója van, és az osztálytársait is elhanyagolta a műsor miatt. "Tanulni fogok, de a zenét sosem zárom ki az életemből. Szeretnék énektanárhoz járni és tovább építeni az életemet."