Tartottak Berki Krisztiántól az Éden Hotel játékosai

Berki Krisztián, Éden Hotel
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián nyolcvan napot töltött Costa Ricán az Éden Hotel forgatása miatt, ami február 23-án startol a TV2-n. Elárult néhány dolgot az induló stratégiai realityről.
Vágólapra másolva!

"Fontos elmondani, hogy az Éden Hotel-ben párban játszanak a játékosok, ebben a játékban csak párban lehet nyerni, tehát nincs olyan, hogy külön-külön. Egy lánynak és egy fiúnak össze kell jönnie és párt kell alkotnia, csak közösen jutnak el a nyereményig. A hotelben szövődtek igazi és érdekbarátságok, voltak szerelmek és egyéjszakás kalandok is" - mesélte. Ez annak lehet új, aki nem látta az első két évadot a Viasat3-on.

Berki szerint a reality szereplő mindent bevállaltak azért, hogy megnyerjék az Éden Hotel-t. "Ezek a játékosok egyszerűen mindenre képesek voltak annak érdekében, hogy nyerjenek. Hihetetlen volt, sokszor én is kapkodtam a fejemet. Ez egy taktikus, erős reality, ami egyedi abból a szempontból, hogy valós érzelmekről szól. A szereplők be vannak zárva egy luxushotelba, nekik ott kell kihozniuk mindent magukból: meg kell bízniuk a partnerükben, de át is kell verniük néha a másikat. Rengeteg érdekesség lesz majd az adásokban."

Berki Krisztián nyolcvan napot töltött Costa Ricán Forrás: Facebook / Berki Krisztián

A játékosok egy luxusházban éltek, melynek udvarán egy jakuzzi és egy óriási medence is helyet kapott, ahonnan ráláttak az óceánra. "Én külön laktam tőlük, csak a párválasztó ceremónián forgattam a házban, vagy bementem beszélgetni velük. Nagyon tartottak tőlem" - mondta.

A felkonferálással akadtak nehézségei, de végül belejött a műsorvezetői szerepbe. "A rövidtávú memóriámat kellett felfrissíteni, több mint 200 konfot mondtam fel, a stáb türelmes volt velem végig. A beszélgetéseket a ceremóniákon én vezettem, ezt is meg kellett tanulni jól csinálni" - mondta a Mokkában.