Elitdrogokkal jobban mennek a filmfeldolgozások

Tom Cruise Különvélemény
Vágólapra másolva!
A megrendelt pilotok alapján a következő tévés szezonban több filmfeldolgozásra számíthatunk, de lesznek kimondottan kedvelt témák is, amelyeket több produkció is körbejár.
Vágólapra másolva!

A Variety elemezte a 2015/2016-os tévés évad várható trendjeit a főbb csatornák által megrendelt pilotok alapján. A lap kiemelte az olyan ismert filmek tervezett sorozatváltozatát, mint a Különvélemény, a Talpig zűrben, a Csúcsformában és a Csúcshatás, valamint bemutatta azokat a témákat is, amelyeket a készítők szívesen járnak körül a következő szezonban - már amennyiben a pilotjuk alapján a sorozatot is megrendelik.

Nem csak a Különvéleményből készül sorozat Forrás: DreamWorks

Az alkotók kiemelten foglalkoznak majd az amerikai kisebbségek helyzetével, így Eva Longoria és Jennifez Lopez is latin-amerikai témát dolgoz fel, miközben az Ugly Betty - Címlapsztori író-producere is új projektet visz, és több reménybeli sorozat készül multikulturális családokról. Emellett a társadalmi elit drogügyleteiről és a külföldön bajba került amerikaiakról is több csatornán lesz szó, utóbbi téma köré épít például a Gyilkos elmék második spin-offja is, Anna Gunn-nal és Gary Sinise-szel a főszerepben.

A megrendelt pilotokból mi is szemezgettünk korábban, összeállításunkat itt olvashatja.