Hisztis és házasságellenes nő is lesz az Éden Hotelben

Apolka, Éden Hotel
Vágólapra másolva!
A reality kezdetén öt pár költözik be az Éden Hotel-be, majd az első párválasztó ceremónián döntenek, hogy kivel szeretnék elkezdeni a játékot. A TV2-n február 23-án rajtol a taktikai játék Berki Krisztián vezetésével, bemutatjuk az első héten beköltöző nőket.
Vágólapra másolva!

Nem ez lesz az első műsora

A 24 éves Adrienn legutóbb jégkorcsolyaedzőként dolgozott és mellette hostesskedett, jelenleg munkanélküli. Korábban feltűnt az X-Faktor-ban és a Shopping Királynők-ben is. Impulzív személyiség, rövid időn belül teljesen ellentétes érzelmeket is képes megélni. Lendületes, magával ragadó ember, aki hajlamos hisztizni.

Hajlamos hisztizni Forrás: TV2

Énekesnő szeretne lenni

Apolka Erdélyben született, 1998-ban költözött a családjával Magyarországra. A 21 éves főiskolai hallgató a Szépségkirálynő-ben a döntőig jutott és szerencsét próbált a Voice-ban is, mert élete álma, hogy énekesnő legyen. Megfontolt, határozott egyéniség, aki érzékeny művészlélek. Társasági embernek tartja magát, de a céljai érdekében hajlandó háttérbe vonulni.

Hajlandó a háttérbe vonulni Forrás: TV2

Erotikus fotózást vállal

Naomi gyógymasszőrként dolgozik, emellett erotikus fotózásokat vállal. Imád a középpontban lenni, nagy gesztusokkal, hangosan beszél. Viselkedése sokak számára teátrális és ellenszenvet kelthet, őt azonban ez egyáltalán nem érdekli. A 20 éves lány szereti összekuszálni a szálakat, igazi balhés, nagyszájú ember, aki a konfliktust sem kerüli.

Nagy gesztusokkal, hangosan beszél Forrás: TV2

Utálja a könnyűvérű nőket

Nóra vidékről költözött fel Budapestre, egy parfümériában eladó. Ki nem állhatja a könnyűvérű nőket, akik csak eltartatják magukat. Kellően titokzatos ahhoz, hogy valós személyiségét elrejtse a játékostársai elől. Senki nem tudhatja, hogy valójában mire számíthat a 21 éves játékostól.

Titokzatos lesz a játékban Forrás: TV2

DJ szeretne lenni

Hostessek koordinálásával és partiszervezéssel foglalkozik a 27 éves Timi. Talpraesett, önálló, öntudatos lány, akinek nagy álma, hogy DJ lehessen. Fontos számára az ismertség, reméli, hogy az Éden Hotel ezt is meghozza számára. Nagyon szeret beszélni, csacsogni, de bizonyos élethelyzetekben túlságosan is naiv.

Túlságosan naiv Forrás: TV2

Készültek róla erotikus fotók

Mariann jelenleg modellkedik, erotikus fotói láthatók voltak a Playboyban. Nem társaságfüggő, remekül érzi magát egyedül is. Házasságellenes, és állítása szerint sosem volt még szerelmes. Szereti, ha udvarolnak neki, de nem bírja az erőszakos nyomulást. Kifinomult, hűvös személyiség, nem tolerálja az irigykedést és a kavarást.

Nem bírja az erőszakos nyomulást Forrás: TV2