Tisztaságmániás srác és nagy bohém is lesz az Éden Hotelben

Éden Hotel Norbi
Vágólapra másolva!
A TV2-n február 23-án rajtol a taktikai játék Berki Krisztián vezetésével, bemutatjuk az első héten beköltöző pasikat.
Vágólapra másolva!

Nem szégyelli a könnyeit

A 23 éves személyi edző a Testnevelési Egyetemre jár. Bence férfias, jó kiállású, könnyen kommunikál, éppen ezért könnyen köt ismeretséget, de igaz barátja kevés van. A nők imádják a stílusát, a fiúk pedig az ideális havert látják benne. Könnyen elérzékenyül, férfi létére nem szégyelli a könnyeit.

Ideális havert látnak benne a fiúk Forrás: TV2

Bajt okoz az őszinteség

Dominik elvált szülők gyermeke, apjával tavaly nyár óta nem beszél. Érettségi előtt áll, emellett bokszoló, de már bánja, hogy túl sok energiát fektetett ebbe a sportba. Önmagát problémásnak tartja, az őszintesége szerinte sok baj forrása. Nem feltétlen szeret a középpontban lenni, de a bulizást ki nem hagyná. Kék szemeivel könnyen leveszi a lábukról a csajokat, akik sok mindent nem remélhetnek tőle, ugyanis nem híve a komoly kapcsolatoknak.

Elvált szülők gyermeke Forrás: TV2

Könnyen ismerkedik, sokat flörtöl

A 28 éves Norbi focista múlttal rendelkezik, magabiztos, határozott kiállású srác. Diplomás, jelenleg ingatlanügynökként dolgozik. Szeret flörtölni, könnyen ismerkedik, a dumájával veszi le a nőket a lábukról. Eléggé érzelemvezérelt, lobbanékony, ha valami nem tetszik neki, nem tartja magában, így várhatóan az Éden Hotel falai közt sem rejti véka alá a véleményét.

Szeret flörtölni Forrás: TV2

Az éjszaka császára

Patrik hivatásos labdarúgó, aki a gyermekkorát Svájcban töltötte, ott is járt iskolába, jól beszél franciául. Korábbi kapcsolatának azért lett vége, mert ő szívesebben lógott a haverokkal, mint a barátnőjével. Partiarc, a bulizás a lételeme, az éjszaka császára. Bohém, nagyhangú, vicces fiú, aki elég laza és bevállalós.

Patrik laza és bevállalós Forrás: TV2

A lányok szedik fel

Péter DJ-ként dolgozik, és ezt szeretné csinálni még 15 évig, aztán a vendéglátásban helyezkedne el. Értelmiségi családból származik, azért fontos volt számára, hogy diplomát szerezzen. Elmondása szerint őt inkább a lányok szedik fel, semmint ő kezdeményezzen, de szereti kizökkenteni a nőket a komfortzónájukból. Tisztaságmániás, és akiben egyszer csalódott, azzal távolságtartó marad.

Távolságtartó marad, ha csalódik Forrás: TV2

Az első női játékosok bemutatkozóját itt tudja megnézni.