Tóth Vera perel és démoni személyiségekről ír

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera ismét a Facebookon reagált a róla megjelent friss hírekre és A Dal-ban kapott kritikákra, besokallt a bulvársajtó cikkei miatt, már eljárást is indított az egyik lap ellen. Úgy érzi, Gyémánt című dalának üzenetét a démoni személyiségek nem értik, és akkor lenne boldog, ha nem szerepelne többet az újságokban.
Vágólapra másolva!

Hangot ad annak, amivel nem ért egyet

"Mindig reagálni fogok, mert ha valami igazságtalanságot írnak meg rólam, annak hangot adok, tetszik, nem tetszik” – kezdi bejegyzését. Legutóbb a kommentelők beszólásai miatt akadt ki, ezúttal abból lett elege, hogy szerinte valótlanságokat állítanak párkapcsolatáról és családjáról.

"Otthon ülök békességben a szerelmemmel, a kiskutyáimmal, igazi, családi hangulatban és egyszer csak a szemem elé kerül egy újság, melyben azt ecsetelik, hogy háború dúl köztem és a párom közt. Érzitek, milyen lehet? Sokkoló. Persze, ha valami építőleg hat rám, és nincs tele rosszindulattal, legyen az tanács, kritika, azt teljességgel elfogadom, de ami inkább a bántásomról szól, nem hagyom szó nélkül” – írja.

Nem hagyja szó nélkül, ha bántják Forrás: Tóth Vera / Facebook

Úgy érzi, ellene dolgozik a bulvár

"A mai bulvársajtó gőzerővel azon dolgozik, hogy tönkretegye a sokéves munkámat, amivel felépítettem magam. Eddig nem tudtak szakmailag bántani, de most élvezettel megtehetik, hisz A Dal egyik zsűrije kíméletlenül nyilatkozott a Gyémánt című dalomról” – írja.

Azt írja, hogy szombat este valóban nem szeretett volna szerepelni a fotósok előtt, és interjút sem akart adni, hogy nyugodtan készülhessen az előadásra. "Azt hiszem talán érthető, hogy nem akartam szerepelni azok után, hogy a HOT magazin a múlt héten súlyos hazugságokat közölt a párkapcsolatomról és a családomról, ami miatt az ügyvédeimet a lap megjelenésének napján megkerestem, eljárást indítottam személyiségi jogok megsértése és hitelrontás miatt. Szombaton megkértem a menedzseremet, hogy tartsa távol tőlem a bulvár képviselőit, mert ők soha nem fognak normális, szakmai cikket írni rólam, hiába próbálnak A Dal kapcsán kérdezősködni.”

Etikátlan volt az egyik zsűritag

Mint írja, nem díváskodott, csak egyszerűen védte magát és a magánéletét a bulvártól. "Azt írják, hogy azért nem nyilatkoztam, mert nem bírom a kritikát. De, bírom, csak nem A Dal zsűrijétől, akik közül az egyiknek a bántás a legmegfelelőbb bánásmódja és az, hogy lelkes előadóművészeket arrogánsnak és a dalukat eurocikinek nevezze bármelyik zsűritag egyenes, élő adásban, szerintem etikátlan. Ahogy Hrutka Robi, a dal szerzője mondta: nem nekik énekeltünk és nem nekik írtuk a dalt.”

Nem a zsűrinek készült a dal Forrás: Facebook / Tóth Vera

A démoni személyiségek nem értik

"Azt éreztem Isten üzent rajtam keresztül. Mikor a színpadon álltam, csodásan éreztem magam emiatt és amiatt is, hogy lehetőséget kaptam egy jó üzenet közvetítésére egy nagy népszerűségnek örvendő televíziós műsorban.”

"Az egyik családtagom azt mondta, hogy a démoni személyiségek nem fogják érteni, a friss, tiszta, isteni energiát, amit a Gyémánt-tal szerettem volna átadni. Remélem, azért sokan hallgatjátok. A visszajelzések ezt igazolják és köszönjük, hogy kitartatok mellettem! Szerencsére azért maradt még pár minőségibb lap, de alapvetően a bulvárra nincs szükségem! Ha mostantól nem szerepelnék többet napilapokban, én lennék a legboldogabb.”

Szavazzon!

Szavazzon!

Tóth Vera szerint a démoni személyiségek nem értik az ő friss, tiszta, isteni energiáját. Kikről lehet szó?