Egy lányt már hazaküldtek az Éden Hotelből

Timinek ennyi volt az Éden
Vágólapra másolva!
A negyedik nap távozott a realityből Timi – nem mutatott sokat, de nem is tehetett a kiesésről.
Vágólapra másolva!

A fekete rózsa-ceremónia után szingliszobába vetett Apolka abban bízhatott, hogy nem hagyták volna játékban, ha nincs vele terve a produkciónak. Kapott is még egy esélyt, párt választhatott magának. „Triviális viselkedésről" beszélt, Petit jelölte ki, Timi így pár nélkül maradt, magába roskadt, és mehetett pakolni a bőröndbe.

Timinek ennyi volt az Éden Forrás: TV2

A hostess koordinátor Costa Rica-i kalandja így mindössze négy napig tartott. „Azért jöttem, hogy sokáig maradjak, és szerintem nem is lettem volna rossz játékos" – hüppögte, de az összefoglalók alapján nem sokat mutatott. Még ki sem hűlt a helye az ágyban, a roppant elegáns, meztelen felsőtestére nyakkendőt és nadrágtartót vett Peti már bölcs tanácsokkal („mindennek a pozitív oldalát nézd"), látta el új párját Apolkát, és úgy trécselt vele, mint régi szövetségessel.

Új fiú is érkezett, egy Loki nevű széttetovált, szemüveges, szakállas fickó, neki egy napja van, hogy meggyőzzön egy lányt arról, hogy mellette a helye. A nap mondása Norbié volt („akár a pápa is bejöhet, őt sem vennénk be"), de ebben a formátumban nem haverokat kell gyűjteni, hanem stabil páros kialakítására kell törekedni.

Szavazzon!

Ki a kedvence?