Ma indul itthon a Breaking Bad előzménysorozata

Bob Odenkirk as Saul Goodman - Better Call Saul _ Season 1, Gallery - Photo Credit: Ben Leuner/AMC
Bob Odenkirk as Saul Goodman - Better Call Saul _ Season 1, Gallery - Photo Credit: Ben Leuner/AMC
Vágólapra másolva!
A Better Call Saul február 26-án startol az AMC-n. A tízrészes sorozat szinkronnal, de eredeti nyelven, felirattal is követhető lesz a csatornán.
Vágólapra másolva!

A Better Call Saul a Breaking Bad előzménysorozata, amely hat évvel az anyasorozat cselekménye előtt játszódik. Főszereplője Saul Goodman, akit Bob Odenkirk alakít. Az ő drámai karakterváltozását kíséri végig a tízrészes sorozat, mielőtt Walter White ügyvédévé lépne elő.

Az előzménysorozat 2002-ben játszódik, amikor még Saul nem is Saul, hanem Jimmy McGill, piti kis ügyvéd, aki később azért változtatja meg a nevét Saul Goodman-re, mert az olyan zsidósan hangzik, ráadásul egy szójáték az "all good, man"-el, ami szerinte vonzza az ügyfeleket. Mellette, de sokszor ellene dolgozik, mint rendőr, később magánnyomozó Mike Ehrmantraut, mely karakter szintén a sorozat egyik kulcsfigurája.

A széria alkotói a Breaking Badet jegyző Vince Gilligan és a forgatókönyvíró Peter Gould.

A sorozat 2002-ben játszódik, hat évvel az anyasorozat előtt Forrás: © AMC Networks Entertainment LLC. and Sony Pictures Television Inc. All RIghts Reserved./Ben Leuner/Amc