Puzsér unja a Hajdú-féle pereket, és gondosan beszól mindenkinek

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Azt állítja, hogy békülne, de feltételeit Hajdú nem fogadta el. Rádióműsora indul, de előtte azért precízen beszól több rádiósnak.
Vágólapra másolva!

Puzsér Róbert jó ideje hadban áll Hajdú Péterrel, aki szorgalmasan perli különféle mondatai miatt. Előbbi kezdi unni a gyakori bíróságra való járkálást, legalábbis erre utal legutóbbi írása.

Puzsér Róbert Forrás: VIASAT3

„Ezért nyújtottam neki békejobbot. Készen állok bocsánatot kérni minden vélt és valós sérelméért, soha többé ki sem ejtem és le sem írom a nevét. Fejezzük be ezt az értelmetlen és gyerekes pereskedést! Mindössze egyetlen feltételem van: ígérje meg, hogy soha többé nem szórakoztat fogyatékossággal, betegséggel, halállal, gyásszal. Egy showműsor profiljába - legyen az bármennyire is szar - ez nem férhet bele" – tette hozzá.

Puzsér szerint Hajdú csak annyit válaszolt, hogy "majd ha ő lesz a főnököm bármelyik csatornánál, akkor fogalmazhat meg tartalmi követelményeket, hogy miről csináljak műsort", így a két médiaszemélyiség közti verbális csetepaté tovább folyik.

Rárúgta az ajtót több tévésre-rádiósra

Minden hétköznap délután három és négy között kerül az éterbe új rádióműsora, az Önkényes Mérvadó a Jazzyn. „Kegyetlenül izgulok, hiszen már négy éve nem rádiózom. Azóta elvégeztem egy médiaiskolát Manhattanben, majd másfél éven át jártam a belső ösvényt egy thai kolostorban. Most végre úgy érzem, beléphetek abba az arénába, ahol Bochkorok, Sebestyének és Jáksók bizonyítanak hétről hétre" – írta a Facebookra.

„Laza, nyugis műsorra készüljön mindenki! Szerződésem értelmében minden adás előtt a nyugtatóból két kapszulát kell fél liter borral bevennem, hogy képes legyek megugrani azokat a szakmai sztenderdeket, amelyeket ebben az országban Harsányi Levente és Hajdú Steve felállított. Hiszem, hogy a kellő mennyiségű legális kábítószerrel a véremben kellően pozitív és könnyed leszek, méltó példakép minden gyermek, kamasz és fiatal felnőtt számára" – írja erős szarkazmussal.

Szavazzon!

Mit gondol a Hajdú-Puzsér balhékról?