Heti nyertesek és vesztesek az Éden Hotelben

Éden Hotel: vége az első hétnek
Vágólapra másolva!
A botrányosan rosszul taktikázó Dominik is kiesett, nem kár érte. A jelenlegi tíz játékos fele tűnik életképesnek ebben a stratégiai játékban. 
Vágólapra másolva!

Lement az Éden Hotel harmadik kiadásának első hete, a mezőny semmivel nem rosszabb, mint a korábbiak voltak. A legutóbbi adásban a szánalmasan gyengén taktikázó, önimádó, saját izmaiban gyakran gyönyörködő Dominik hullott ki: ő párt cserélt volna, de senkinek nem jött be, így az a nő is elhagyta, aki még az első két nap bízott benne. Az első hét lúzerei közt ott van még Timi, aki jóformán semmit nem mutatott, úgy esett ki, Bence, akinek sikerült négy estéből háromszor eszméletlenre innia magát. Négy estéből három filmszakadás: arra sem fog emlékezni, ha valami fontosat megbeszél, ha részt vesz esetleg egy valakit kigolyózó összeesküvésben.

Nóri kulcsfigura volt az első párválasztó ceremónián, de nem esélyes a fődíjra Forrás: TV2

Noha a tizennégy hétből csak egy ment le, és korai prognózisokat felállítani, mégis megtesszük. A lányok közül Apolka, Naomi és Adrienn mutatott olyan képességeket, elszántságot, amely alkalmassá teszi őket, hogy a Costa Rica-i nyaralásuk hosszabb legyen. Előbbi majdnem kiesett, de utána ügyesen manőverezett, és szerencséje is volt, az intrikus cselvető Naomi minden lében kanál, utóbbi pedig a legtöbb pontot zsebelte be egy társaságismereti kvízen, ami annak jele, hogy nyitott szemmel ját, odafigyel mindenre, és meg is jegyzi az információkat. Ez egy stratégiai játékban nem hátrány.

Éden Hotel: vége az első hétnek Forrás: TV2

A fiúknál a meztelen felsőtestre húzott nadrágtartóval, nyakkendővel sokkoló, trópusi melegben is hupikék törpikék-sapkát húzó Péter az agy egyelőre, bármennyire is udvari bolondos a szettje. Patrikban is látunk esélyt, számító és erős párja van benn, de a többi nő is kedveli, ami szerfelett jól jön egy váratlan helyzet esetén. Loki maradhat még sokat játékban, bár őt még keveset láttuk, csak két napja érkezett.

A második kieső mellesleg egy közepesen ismert magyar celeb fia, bővebben erről itt.

Szavazzon!

Ki a kedvence?