Gondok voltak a Való Világ finálé szavazásánál

VV Robin
Vágólapra másolva!
Több olvasó, néző jelezte, hogy leállt az applikáció.
Vágólapra másolva!

A Való Világ hetedik szériájában nem SMS-ért kuncsorogtak a műsorvezetők, az RTL lemondott erről a bevételről már korábban is, inkább újítóként tetszelgett a mobilos applikációval. Ennek használata a reality alatt végig ingyenes volt, úgyhogy a mérges szavazók pénzt nem kérhetnek vissza, de sok néző-olvasó jelezte, hogy a műsor vége felé nem tudta használni az applikációt.

"Mit kell újraindítani, hogy működjön a szavazás?" - kérdezte egy nő a Való Világ Facebook-oldalán, de nem volt egyedül a problémával. "Nem is lehet szavazni, hogyan fordult meg az állás?" - méltatlankodott egy másik női néző, egy férfi pedig ezt jegyezte le: "Én se tudtam szavazni! Azt írja, hogy párbaj hamarosan."

VV Robin - ő nyerte a valóságshow-t Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

"Akkor most ezt hogy fogja a KÖZJEGYZŐ számolni? Nem fogadja el több száz ember szavazatát a rendszer!" – méltatlankodott egy másik tévéző, és olyan is akadt, aki Dóri kiesése után már nem tudott visszalépni a rendszerbe. Elképzelhető, hogy ezek egyedi hibák voltak, mindenesetre a műsor Facebook-oldalán több tucat felhasználó hőzöngött a show után. Mi megkérdeztük az RTL-t, a válaszukkal pedig bővítjük majd a cikket.

A finálé eseményeiről itt olvashat.