Megmondjuk, melyik volt a legszórakoztatóbb Való Világ

Gigi a VV4-ből
Vágólapra másolva!
Közel 17 ezer szavazat érkezett: a negyedik jött be leginkább a nézőknek.
Vágólapra másolva!

Ma, március 1-jén este véget ér a VV7, és várhatóan egy darabig nem is lesz folytatás: praktikus pihenni hagyni egy formátumot a teljes kiégés elkerülése végett. Olvasóinkat arról kérdeztük, hogy melyik szérián szórakoztak leginkább: majdnem 17 ezer voks érkezett.

A válaszadók 29 százaléka úgy vélte, hogy mindenből az első a legjobb, így a VV1-re voksolt, ebben tűnt fel Majka, ebben bolondozott Oki, és mivel maguktól a szereplők nem voltak hajlandóak szexelni (holott a rivális Big Brotherben vígan kufircolt Évi és Renátó), a produkció előbbinek egy pornós nőt küldött be Maya Gold személyében, utóbbi pedig egy Irén nevű prostit kapott jutalomként. Olvasóink 4, illetve 2 százaléka választotta csak a második vagy a harmadik szériát, de az első három évad olyan régen volt, hogy sok mai huszonéves internetező anno nem is nézhette, kisgyerek lévén.

Gigi a VV4-ből Forrás: RTL

Több év szünet után tért vissza a VV4, diadalmasan, magas nézettséggel: olvasóink szerint ez volt a legjobb évad, Alekosszal, Olivérrel, Gigivel, Bécivel, Baukó Évával, Nádai Anikóval: 39% voksolt erre. Utána nyert a taktikus Attila, de a vele készült VV5 csak 12%-ot gereblyézett össze. Az Aurelio-féle VV6 mindössze hat százalékot kapott, a mostani csapat pedig csak ötöt – úgyhogy tényleg rá is fér egy pihenő a formátumra, még akkor is, ha szépen felhúzta az RTL II átlagnézettségét.