Három nap után kiesett a csábító az Éden Hotelből

Éden Hotel, Evelin
Vágólapra másolva!
Taktika annyi volt a mai adásban, mint egy zacskó krumpliban, Milán viszont nagy előnnyel indult.
Vágólapra másolva!

A korábbi Éden Hotelekben a legtöbb beköltözőnek nagyon össze kellett szednie magát, hogy túlélje az következő kört, pár nélküli érkezőként, igaz, akkor is voltak, akik védettséggel jöttek – ez mindig a szerkesztőktől függött, hiszen ez egy igen flexibilis reality. Milán egy nappal érkezése után kiejthetett egy régi fiút, minden rizikó nélkül (a mérsékelten izgalmas Norbi hullott el), majd abban a kényelmes helyzetben találta magát, hogy két nő, Naomi és Evelin közül kellett választania. Utóbbiak meg sem próbáltak szétbontani egy párost, megadták magukat sorsuknak, elfeledvén, hogy egy taktikai játékban vannak.

Éden Hotel, Evelin Forrás: TV2

„Nagyon pozitív lány, de néha fölöslegesen szól bele a dolgokba. Ha új fiú jön be, ott a veszély, hogy mögé áll" – vélekedett a barna Evelinről, aki új játékosnak számított. Az intrikus, taktikus Naomiról azt mondta, hogy nagyon okos, érti a játék lényegét, kiismerte a szereplőket, de néha meggondolatlan.

Az alapcsapat tagját, Naomit választotta, az újonc pedig már mehetett is haza, a közép-amerikai nyárból a magyar télbe. „Nem volt egy okos lépés tőle, de mögé álltam, ez pedig tőlem nem volt okos tett. Ennek így kellett történnie" – sóhajtotta a búcsúzó lány. Öt pár maradt tehát, viszont a hétfői adásban több kötelező párcsere lesz, ami az új jövevénynek okoz majd nehéz perceket.

Szavazzon!

Melyik fiúval bírna ki egy hónapot egy tengerparti villában?