Nem fogadta el az RTL ajánlatát Dirk Gerkens

Dikr Gerkens
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tudni, milyen munkát kap – mondta az Origónak az RTL Magyarország távozó vezérigazgatója. A magyar sajtó úgy tudta, hogy idén tavasszal amúgy is lejárt volna Gerkens szerződése, de valójában 2017-ig szól.
Vágólapra másolva!

Elértük az RTL Magyarország leváltott vezérigazgatóját: Dirk Gerkens jelenleg Luxemburgban tartózkodik, és megerősítette, hogy tárgyalt a cégcsoport vezetőivel a jövőjéről. Ő nem mondott le, és egyelőre nem fogadta el a médiavállalat új ajánlatát, viszont voltak kérdései – mesélte az Origónak. Több opció, lehetőség van, maradjunk ennyiben – tette hozzá.

A tévészakma úgy tudta, hogy Gerkens szerződése 2015 elején járt volna le amúgy is, így a megromlott kormány-RTL viszony miatt ha távoznia is kell, számára nem lesz annyira fájdalmas. Gerkens most kérdésünkre elárulta, hogy 2017 júniusáig szól a jelenlegi szerződése, tavaly kötötte. Ennél többet jelenleg nem kívánt telefonban mondani, de ígéretet kaptunk egy nagyobb interjúra.

Dikr Gerkens Forrás: RTL

Mint megírtuk, az RTL Magyarország március 10-én Andreas Rudast azonnali hatállyal nevezte ki az RTL Magyarország ideiglenes vezérigazgatójává.

Amióta a Marketing & Média szaklap megszavaztatja a szakmával az év legbefolyásosabb médiaszemélyiségét, Gerkens hétből hétszer végzett a lista élén, noha tavaly Simicska Lajos felzárkózott a második helyre.