Dührohamot kapott a TV2 műsorvezetője

A konyha ördöge, Bereznay
Vágólapra másolva!
Ma este új időpontban, 22.40-kor jelentkezik A konyha ördöge legújabb epizódja a TV2-n. Bereznay Tamásak ezúttal sem lesz könnyű dolga, a budapesti Vadvirág étteremben akkora kosz fogadta a séfet, hogy nem bírt uralkodni magán és dührohamot kapott a csőd közelében álló vendéglő konyhájában.
Vágólapra másolva!

A konyha ördöge eddigi adásaiból kiderült, hogy egy dologgal lehet igazán kihozni a sodrából Bereznay Tamást, az pedig a kosz. A budapesti Vadvirág étteremben olyan elhanyagolt konyhával szembesült Tamás, hogy nem tudott uralkodni magán.

A hányinger kerülgette

"Ha azt mondom, hogy nagyon súlyos volt a helyzet, az nem fejezi ki eléggé, milyen körülmények fogadtak minket. Azon túl, hogy az egész konyha koszos volt, romlott alapanyagok, ételek sorakoztak a hűtőkben, és még a tányérok is ragadtak, amiből a vendégek esznek. A hányinger kerülgetett, hiszen én ebből a konyhából kaptam ebédet. Nyugodt ember vagyok, és nem történt velem még ilyen, de ott dührohamot kaptam. Nem hittem a szememnek, olyan állapot uralkodott annak köszönhetően, hogy a konyhának nem volt gazdája, a szakácsok hetente váltották ott egymást" - mondta.

A konyha ördöge, Bereznay Forrás: TV2

"Nem volt ismeretlen számomra a Vadvirág étterem, régen egy nagyon jól menő hely volt, édesapámék is rendszeresen jártak oda. Leginkább a tulajdonos, András fejében kellett rendet rakni, fel kellett őt rázni, hogy ne kelljen bezárnia az éttermet. Nincs könnyű helyzetben, olyan súlyos anyagi problémákkal küzd, hogy a bárrészről leválasztott tíz négyzetméteres területen alakított ki egy szobát, és ott él. Nagyon remélem, hogy sikerült neki az újrakezdéshez lendületet adnunk" - tette hozzá.

A gasztroreality rossz irányba haladó vagy éppen a csőd szélén táncoló magyarországi éttermeket igyekszik megmenteni a bukástól. A házigazda az első adásban Zircen segített, erről hosszabban itt olvashat.