Péniszt vettek a nyakukba az ausztrál hírolvasók

Natarsha Belling
Vágólapra másolva!
Igen fura dekoltázzsal jelent meg a képernyőn egy ausztrál riporter, Natarsha Belling, azóta azonban kiderült: nem ő az egyetlen, akit nem zavar, ha egy péniszt látnak rajta. 
Vágólapra másolva!

Az interneten terjed Natarsha Belling alábbi fényképe, amelyen a hírolvasó egy kivágott, zöld ruhát visel – amiben nem lenne semmi különös, ha a dekoltázsa nem emlékeztetne egy férfi nemiszervre. A hölgy egyébként a Network Ten nevű ausztrál csatorna híradósa, korábban reggeli műsort is vezetett.

Önt mire emlékezteti Belling dekoltázsa? Forrás: Network Ten

A kép az Unilad Facebook-oldalán jelent meg először, azzal az aláírással, hogy "Ha egyszer észrevetted, már nem tudod nem látni" – azóta közel 115 ezren észrevették, legalábbis ennyi a kedvelők száma, miközben a megosztások több mint 7500-nál járnak.

Az Uproxx azóta előásott még pár képet, amelyen más ausztrál tévések viselnek hasonló ruhát, úgy tűnik, Melissa Doyle és Eva Milic is szívesen bújik ilyenbe. Előbbi éppen a napokban töltötte fel fényképét az Instagramra, utóbbi viszont 2014 májusában jelent meg az alábbi ruhában, ez azonban nem keltett akkora figyelmet, mint Belling szerelése.

Forrás: Uproxx
Forrás: Uproxx