Éden Milán: Jobb lett volna, ha hátba szúrnak

Milán, Éden Hotel
Vágólapra másolva!
Péntek este Milán esett ki az Éden Hotel-ból, csupán a szerencsén múlt, hogy helyette Gergő maradhatott a játékban. A TV2 realityjében egy színes boríték döntötte el a lakók sorsát.
Vágólapra másolva!

Noha Snezi Milánt választotta magának párként, a műsorban ezúttal a szerencse döntött a bent maradásról. "Gergő húzta a jó borítékot, ő kapott védettséget. Amikor megjött a hotelbe, nem volt semmi különleges, nem éreztem, hogy veszélyben lennék miatta. Inkább a borítékoktól féltem, mikor Berki Krisztián behozta őket, csak azokra koncentráltam, meghatározták a játékomat. Az volt a belső megérzésem, hogy védettség van bennük. Egész héten azon szurkoltam, hogy ne a jó borítékot húzza" - mesélte.

Snezivel az első naptól jóban voltak Forrás: TV2 Sajtószoba

Snezi azzal a feladattal érkezett a hotelbe, hogy 24 órán belül meg kell csókolnia valakit a játékosok közül, ő pedig Milánt választotta. "Ahogy beköltözött, egyből elkaptuk a közös fonalat, nagyon jól elbeszélgettünk, elnevetgéltünk és érzelem is volt köztünk. Nem szégyen kiesni, de így elmondhatatlan érzés, hogy saját hibámon kívül történt. Lehet, hogy jobb lett volna, ha hátba szúrnak, mint az, hogy a szerencsés múlt. Nem haragszom Gergőre, de nem leszünk jó barátok" - mondta el a Mokká-ban.