Hat-nyolc résszel térhet vissza az új X-Akták

X-Akták
Több mint 200 részben játszotta Dana Scullyt
Vágólapra másolva!
Nem könnyű beosztani az elfoglalt sztárokat, és jobb az óvatosság.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, valószínűleg folytatódik az X-Akták, amely 1993 és 2002 közt futott, tehát 13 éve nem készült belőle új epizód. Most arról olvasni, hogy egyre közelebbi a megegyezés, de elsőre semmiképp nem egy 22-23 részes évadra kell számítani. A TV Wise szerint tíz epizódnál biztosan kevesebbet forgatnak, a Daliy Mail pedig úgy tudja, hogy hat rész készül.

Ennek okai egyszerűek. Egyfelől egy leporolt, újraélesztett, egykori tévés brand mindig hordoz rizikót magában, úgyhogy jobb az óvatosság. A 2008-ban feltámasztott Knight Rider egy évadot kapott csak, utána levették a képernyőről, a 2011-ben új szereplőkkel újraforgatott Charlie angyalai pedig alig nyolc rész kapott a sorstól és a stúdiótól.

Egy időben itthon is nagy kedvenc volt az X-Akták Forrás: FOX

A másik ok, amiért nem lehet többhónapos, maratoni forgatást tervezni, az a főszereplők népszerűsége: Gillian Anderson és David Duchovny igen kedvelt tévés körökben. Előbbi a Hanniballal dolgozott sokat mostanában, utóbbi pedig 2014-ig a Kaliforgia hedonista, szuperlaza főhőse volt, mostanában pedig az Aquarius sorozattal forgat.